Sunnuntaina herkutellaan laskiaispullilla seurakuntien järjestämissä koko perheen tapahtumissa

SEURAKUNTA. Sunnuntaina 11.2. järjestetään koko perheen laskiaistapahtumat sekä Katariinan pappilan että Kuusiston kanttorilan ympäristössä. Pyhän Katariinan kirkossa klo 10 alkavan jumalanpalveluksen jälkeen vietetään laskiaista pappilan mäessä. Katariinan Martat myyvät leipomiaan laskiaispullia Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Kuusiston kirkossa klo 10 hiljennytään kynttilähetkeen pastori Kalle Toivon kanssa ja leikitään lastenohjaajien kanssa, tilaisuuden musiikista vastaa Bobby. Puolen tunnin jälkeen siirrytään kirkon pihapiirissä sijaitsevaan kanttorilaan, missä täytetään laskiaispullia. Makkaranpaisto ja kuuma mehu lämmittävät pihalla touhuajia. Mukaan kannattaa ottaa sukset, pulkka tai liukuri sekä lämpimät vaatteet. Reippailun ohessa voi tehdä tuttavuutta myös Karvakaverien kanssa.