Lentopallon mestaruusliigan pudotuspelien lähtökohdat ratkaistaan nyt

LENTOPALLO. Lentopallon Mestaruusliigan runkosarja on kaartunut loppusuoralle ja tilanne on mielenkiintoinen eri puolilla sarjataulukkoa. Loimu on tällä hetkellä sijalla 7, mutta hyvällä loppukirillä nousu viiden parhaan joukkoon on edelleen mahdollinen.

Loimun voittoputki on parhaillaan kahden ottelun mittainen. Loimu hakee voittoputkelleen jatkoa lauantaina Kerttulan kotisalissaan, kun vastustajaksi saapuu Akaa-Volley. Vierailijat taistelevat sarjataulukon tyvipäässä kiihkeästi pääsystä pudotuspeleihin sekä liigakarsintojen välttämisestä. Kuukausi sitten Turussa Kupittaan palloiluhallissa Loimun ja Akaa-Volleyn ottelu venyi täyteen viiteen erään, jossa Loimu kuittasi tärkeän voiton itselleen.

Lauantain ottelussa on mukana Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyyn osallistuva Turun joukkue. He keräävät Turusta Pariisiin pyöräilemällä varoja lapsisyöpäpotilaille.

Tällä kaudella ei ole enää käytössä runkosarjan jälkeistä puolivälierien vastustajan valitsemista, vaan pudotuspelit alkavat niin, että ykkönen kohtaa kahdeksannen, kakkonen seitsemännen ja niin edelleen.