Piikkiön Osuuspankki avasi konttorin Kaarinan keskustaan

Uuden konttorin johtaja Sari Suni (vas.) ja Aninkaisten Minna Mäkinen (oik.) pitävät kiinni nauhasta, kun Pirjo Vuokko (2. vas.) ja Kaarinan Kehityksen toimitusjohtaja Jytta Poijärvi-Miikkulainen suorittavat avausseremonian.

KAARINA. Maanantaina 26. helmikuuta vietettiin Piikkiön Osuuspankin uuden konttorin avajaisia Oskarinaukiolla, entisissä Nordean tiloissa.

Haluamme olla asiakkaiden lähellä, ja olimme saaneet sellaista viestiä, että Kaarinassa olisi meille sopiva tila. Vaikka olemme toimineet Piikkiössä yli 90 vuotta, olemme olleet vähän sivussa Kaarinan keskustasta katsoen. Kehittyvä keskusta-alue ja kaavoitetut uudet asuinalueet ovat yksi tekijä päätöksellemme tulla tänne nyt. Aika tuntui sopivalta, kertoo uuden konttorin johtaja Sari Suni.

Kaarinassa tarjotaan samat palvelut kuin Piikkiön konttorissa.

Konttorimme on avoinna aamukymmenestä iltapäiväneljään ja maanantaisin kello 17.30 asti. Kassapalvelut ovat auki koko aukioloajan, joten meillä voi nostaa käteistä, neuvotella laina- ja sijoitustarpeista sekä saada yleisesti neuvoja pankkiasioissa, Suni jatkaa.

Samoissa tiloissa naapurina toimii myös muutama viikko sitten avattu Aninkaisten Kiinteistövälityksen Kaarinan konttori. Näin asunnonvaihtajille on tarjolla apua niin asunnon myyntiin ja ostoon kuin rahoitukseen saman katon alta.

Meiltä on viime aikoina aika usein kysytty, että miksi avaatte uuden konttorin kun yleensä pankit sulkevat niitä. Me uskomme, että on edelleen paljon yksityis- ja yritysasiakkaita, jotka haluavat eri tilanteissa tulla pankkiin henkilökohtaisesti keskustelemaan. POP Pankki -ryhmä onkin palkittu seitsemän kertaa peräkkäin parhaasta asiakaspalvelusta, sanoo POP Pankin hallituksen puheenjohtaja Pirjo Vuokko.

Aninkaisten kiinteistövälitys on ehtinyt toimia uusissa tiloissa jo kolmisen viikkoa. Toimipisteessä on neljä välittäjää.

Puntarikadulta meille oli tähän lyhyt siirtymä. Meistä oli hyvä ajatus muuttaa samoihin tiloihin pankin kanssa, mutta tietysti palvelemme kaikkien pankkien asiakkaita, kertoo yrittäjä ja kiinteistönvälittäjä Minna Mäkinen.

Kai Saarto