Ikäihmisten palveluohjauksen vastaanotto aloittaa Tarvasjoella 2.2.

LIETO. Ikäihmisten palveluohjauksen vastaanotto palvelee 2. helmikuuta alkaen joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina kello 12–14 Tarvasjoen hyvinvointikeskuksessa, osoitteessa Hämeen Härkätie 610.

Ikäihmisten palveluohjaus Liedon keskustassa toimii puhelinneuvontana numerossa 050 5931 706. Soittoaika on maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 9–11 sekä perjantaisin kello 12–14. Palveluohjaaja on lisäksi tavattavissa keskiviikkoisin kello 9–11 Palvelukeskus Ruskassa.

Ikäihmisten palveluohjaaja neuvoo ja ohjaa ikääntymiseen liittyvissä kysymyksissä. Palveluohjaajalta saa apua oman tai omaisen asiassa.

Kaikki 70 vuotta täyttäneet kutsutaan ikäneuvolaan terveystarkastukseen, jossa pääsee keskustelemaan terveydenhoitajan kanssa terveystottumuksista. Hyvinvointikysely puolestaan lähetetään niille 80-vuotiaille, jotka eivät vielä ole palveluiden piirissä. Geriatrisen vastaanoton lisäksi Liedon kunnasta saa muistihoitajan palvelua.

TSS