VARISSUO. Varissuo-Seura haluaa tehdä Varissuosta Suomen valoisimman kaupunginosan. Sitä tavoitellen on parina edellisenä vuonna järjestetty leikkimielinen jouluvalojen pihakilpailu kaikkien Varissuon taloyhtiöiden kesken. Tänä vuonna järjestäjäksi on tullut myös Varissuon Lämpö.

– Ympäri Suomea ja maailmaa valaistiin Suomen itsenäisyyspäivänä eri kohteita. Valot tuovat pimeänä vuoden aikana iloa ja valoa. Varissuon jouluvalot ilahduttavat alueella asuvia ja siellä vierailevia ihmisiä. Valoja voi laittaa pihojen lisäksi ikkunoihin ja parvekkeille. Muutaman vuoden kulutta Varissuo saattaa olla jouluvalojen ihmemaa, jota tullaan ihailemaan ja ihmettelemään pitkienkin matkojen päästä, uskoo Varissuo-Seuran sihteeri Seija Niemi.

Jouluvalojen pihakilpailun kilpailuaika on 3.12.2017–6.1.2018. Ilmoittautumisaikaa on 31.12.2016 saakka. Ilmoittautumiset tehdään Seija Niemelle: seija.astrid@gmail.com. Kolme parasta pihaa palkitaan.