Raision Kirjastotalon itsenäisyysjuhlan huipentaa tulishow

Sirkus Supiaisen ja tulitaideryhmä Kuumotuksen tulishown huimat temput lämmittävät mieltä ja tuovat valoa talven pimeyteen.

RAISIO. Raision Kirjastotalossa juhlitaan tiistaina 5. joulukuuta kello 16–19 Suomen satavuotista itsenäisyyttä. Juhlan pääosassa on iloinen yhdessäolo kaikenikäisten kaupunkilaisten kanssa keskellä vuoden pimeintä aikaa – niinpä tapahtumassa on paljon hauskaa ohjelmaa ja elävää tulta monessa muodossa.

Kirjastotalon pihaan on loihdittu tunnelmallinen ja valaistu Taikapolku jouluun. Pihassa on myös nuotiopaikka, jossa voi paahtaa vaahtokarkkeja. Kirjastotalon aulaan levittäytyvällä joulutorilla on myytävänä on monenlaisia käsitöitä, kuten esimerkiksi keramiikkaa, miniatyyrejä, pipoja, kynttilöitä, makeisia ja lastenvaatteita.

Ohjelmallinen osuus alkaa viideltä Sirkus Supiaisen Hyvän mielen joulusirkuksella. Koko perheelle soveltuvassa esityksessä on huikeaa akrobatiaa, taitavaa jonglöörausta sekä ripaus joulun taikaa. Sirkusesityksen jälkeen Martinsalissa alkaa nukketeatteri Taiga-Maton marionettinukkenäytelmä Väinö ja vene. Esitystä suositellaan yli 3-vuotiaille, ja sinne on vapaa pääsy ensimmäisellä 80 katsojalla.

Illalla Sirkus Supiaisen ja tulitaideryhmä Kuumotuksen tulishow viihdyttää Kirjastotalon sisäpihalla. Tulishown huimat temput lämmittävät mieltä ja tuovat valoa talven pimeyteen. Kuumotuksen esiintyjät käsittelevät tulta muun muassa jonglööraussoihduilla, palavalla hyppynarulla sekä tulikepeillä. Luvassa vauhdikasta tulitaidetta sekä liekkien huminaa. Ja jotta tuli ei pääsisi karkuteille, paikalla on Raision VPK, joka samalla esittelee sammutinkalustoaan.

Sisällä askarrellaan itsenäisyyspäivän viherasetelmia ja Nuolen puolella pyörii vanhoja Raisio-aiheisia filmejä. Ja tietysti paikalla on myös joulupukki, joka ehtii joka vuosi kesken hektisen sesongin Kirjastotalon joulunavaukseen. Tarjolla on kakkua ja limuboolia. Vapaapääsyisen ja kaikille avoimen tapahtuman järjestävät Raision kaupungin vapaa-aikapalvelut ja viheryksikkö.

TSS