Naantalin Alko avautuu tänään uudistettuna

NAANTALI. Naantalin Alko on suljettuna 11.–14.12. ja avataan täysin uudistettuna perjantaina 15.12. kello 9.

– Naantalin myymälän henkilökunta ja asiakkaat saavat ikään kuin ennenaikaisen joululahjan, kun myymälä avataan uudessa upeassa ilmeessä. Ilmeuudistuksen yhteydessä myös valikoimaa uudistetaan asiakaskysyntää entistä paremmin vastaavaksi. Tuotteiden vaihtuvuutta tullaan lisäämään entisestään, jolloin asiakkaat kohtaavat säännöllisesti uusia ja mielenkiintoisia elämyksiä, kertoo Lounais-Suomen aluepäällikkö Juha Laanti.

Myymälä kuuluu palvelupäällikkö Kirsi-Marja Tervon myymäläryhmään yhdessä Turun Manhattanin myymälän kanssa. Työntekijöitä näissä myymälöissä on kaikkiaan keskimäärin 13.

Naantali remontoidaan uuden konseptin mukaiseksi lähimyymäläksi, joka on kompakti ja helposti hahmotettava, läheisen ja paikallisen palvelun myymälä. Tarjolla on kaikki suomalaisten suosikit sekä vaihtuva valikoima kausi- ja sesonkituotteita. Myymälän valikoima reagoi entistä paremmin paikalliseen kysyntään.

Naantalin valikoima koostuu noin 1 200 tuotteesta, joista viinejä on yli puolet, panimotuotteita parisataa ja väkeviä noin 350. Myymälä toimii myös verkkokaupan noutopisteenä, joten tarjolla on näin noin 7 000 tuotteen koko valikoima.