Lietolainen Ville Savonlahti Varsinais-Suomen vihreiden puheenjohtajaksi

LIETO. Varsinais-Suomen vihreät valitsi Maskussa 9. joulukuuta pidetyssä syyskokouksessaan piirijärjestön uudeksi puheenjohtajaksi Ville Savonlahden Liedosta. Savonlahti on toiminut Liedon seudun vihreiden puheenjohtajana ja Varsinais-Suomen vihreiden varapuheenjohtajana.

– Haluan edistää erityisesti seudullista yhteistyötä sekä yhdenvertaisuutta ja jäsendemokratiaa. Seudullinen yhteistyö on yhä tärkeämpää nyt kun etenemme kohti maakuntahallintoa. Tulevalla kaudella on myös valmistauduttava melkoiseen vaaliryppääseen, kun edessä ovat maakunta-. eduskunta- ja eurovaalit, Ville Savonlahti kertoo.

Muut piirihallituksen jäsenet kaudelle 2018-2019 ovat Toni Etelä (Salo), Pekka Heikkilä (Raisio), Jukka Lampikoski (Kaarina), Tuomo Liljenbäck (Turku), Anni Mylläri (Turku), Taina Nyström (Parainen), Tuija Ollikkala (Turku), Birgitta Ristolainen (Lieto) ja Irma Saloniemi (Masku).