Joulun valot kutsuu Kuusiston linnanraunioille

Joulun valot -tapahtuma valaisee Kuusiston linnanrauniot 17. joulukuuta. Seutusanomien kuva-arkisto.

KAARINA. Joulun valot -tapahtuma kutsuu sunnuntaina 17. joulukuuta rauhoittumaan joulun tunnelmaan Kaarinan Kuusiston linnanraunioille. Vahtituvan luona on tarjolla lämmintä mehua, glögiä ja pipareita. Linnan ympäristössä ja nuotiopaikalla saatat tavata hahmoja linnan menneisyydestä.

Linnan parkkipaikalla saadaan ihastella tulitaidetta kello 17.30 ja 18.45. Kaarinan seurakunnan jouluhartauteen hiljennytään linnan pihalla iltakuudelta, jonka jälkeen Valkeavuoren koulun 9B:n kuoro laulaa joululauluja ja Puolalan koulun musiikkiluokan Tiernapojat esiintyvät esilinnan pihalla.

Parkkipaikkojen määrä on hyvin rajallinen. Tapahtumaan pääsee myös maksuttomalla bussikuljetuksella. Pysäköinti on Kuusiston kartanon parkkipaikalla, josta on noin 700 metrin kävelymatka linnalle. Invakuljetukset saavat ajaa linnalle, mutta pysäköinti ei ole sallittua siellä tapahtuman aikana.

Ensimmäinen bussi lähtee kello 16.30 Oskarinaukiolta ja toinen bussi Kaarinan kirkolta kello 16.45. Paluubussit lähtevät tapahtuman päätyttyä kello 19.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kaarinan seurakunta sekä Metsähallituksen ja Humakin Lights on! -projekti.

TSS