Vilhelm Junnilasta perussuomalaisten Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja

NAANTALI. Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piirin syyskokous Paimiossa valitsi lauantaina 18. marraskuuta ensi vuoden puheenjohtajaksi naantalilaisen Vilhelm Junnilan. Muita piirihallituksen ensi vuoden jäseniä tältä alueelta ovat Kari Vastamäki ja Mika Koivisto Raisiosta, Jari Leino Ruskolta, Taito Ylhäinen Maskusta, Matti Naavasalo Naantalista ja Lauri Iivanainen Nousiaisista.

Lisäksi syyskokous totesi, että jäsenkehitys on ollut uutisoitua myönteisempää. Puolueen jäsenmäärän nettokasvu on puoluekokouksen jälkeen ollut 1 468. Varsinais-Suomessa jäsenmäärä on kasvanut lähes 10 prosenttia. Pelkästään Naantalin Perussuomalaisiin on liittynyt enemmän uusia jäseniä kuin koko maakunnasta on lähtenyt. Kaikkiaan puolueeseen on kesän jälkeen liittynyt 2084 uutta jäsentä.

Jussi Halla-Aho piti syyskokouksen alussa väkevän puheen puolueen arvoista ja tilanteesta. Myös presidenttiehdokas Laura Huhtasaari sai Paimiossa iloisen vastaanoton. Piirin syyskokous asettui yksimielisesti tukemaan Huhtasaarta presidentinvaaleissa.