Rymättylän Senioripysäkki hakee osallistujia

NAANTALI. Senioripysäkki®-ryhmäohjaaja Eija Hellevi Nordlund rohkaisee Naantalin saariston iäkkäitä mukaan Senioripysäkille. Keskusteluryhmän tavoitteena on yksinäisyyden ja ahdistuksen lieventäminen. Aiemmin Senioripysäkkejä on järjestetty Kanta-Naantalissa ja Raisiossa, mutta Rymättylässä tämän mallin mukainen ikäihmisten keskusteluryhmä on ensimmäinen laatuaan.

– Senioripysäkki kokoontuu 1,5 tunnin ajan kerran viikossa Rymättylän seurakuntakodilla. Ryhmässä on mahdollista jakaa omia ajatuksia, löytää uusia näkökulmia sekä solmia ystävyyssuhteita, Nordlund sanoo.

HelsinkiMission kehittämää ammatillisesti ohjattua Senioripysäkkiä järjestää Rymättylän seurakunta. Nordlundin lisäksi kokoontumisissa on paikalla seurakunnan diakoni Hannele Keskitalo.

– Aloitamme toiminnan heti, kun ryhmä on koossa. Kokoontumiset on sijoitettu tiistai-iltapäiviin, lisää Nordlund.

Ilmoittautumiset Hannele Keskitalolle 040 130 8384 tai Eija Hellevi Nordlundille 040 022 5877.

Katariina Mäkinen-Önsoy