Raisioon kultaa Helsinki Yonex Open sulkapallokisoista

Raision Sulkapalloilijoiden Akseli Nummi voitti P-13 sarjassa sekä kaksinpelin että nelinpelin mestaruuden. Kuva: Petri Nummi.

SULKAPALLO. Helsingissä Ruskeasuon palloiluhallissa pelattiin 24.–26. marraskuuta kovatasoinen Yonex Open sulkapalloturnaus. Mukana kisoissa oli peräti 277 osallistujaa ja pelejä pelattiin huikeat 434 kappaletta.

Raision Sulkapalloilijoiden Akseli Nummi voitti P-13 sarjassa sekä kaksinpelin että nelinpelin mestaruuden. Kaksinpelin finaalissa kaatui Tapion Sulan Pekko Aakko suoraan kahdessa erässä luvuin 21–17 ja 21–18 ja nelipelissä selvä voitto tuli pistein 21–13 ja 21–9 Helsingin paria Kroath ja Heinonen vastaan.

Ilmestymisalueellamme oli muitakin menestyjiä: Naisten valio nelinpelissä hopeaa otti Pihla Lindberg Paraisten Badmintonista, kun taas naisten A-sarjan nelinpelihopea meni Ida Hankalalle ja Elle Mahnalalle Kaarinan Clearista.

TSS