Juhlivalla Martinus-kuorolla yhteislaulutilaisuus Raisiossa 20.11.

RAISIO. Raision seurakunnan 70-vuotias Martinus-kuoro juhlii synttäreitään järjestämällä yhteislaulutilaisuuden maanantaina 20. marraskuuta kello 18 seurakuntatalon salissa. Tilaisuus alkaa pienellä tarjoilulla.

Martinus-kuoroon kuuluu noin 30 eri-ikäistä hyvin sitoutunutta laulajaa. Kuoro harjoittelee kerran viikossa mutta myös pitää laululeirin kaksi kertaa lukukaudessa. Puheenjohtajana toimii pastori Elina Ahola.

Kuoro esiintyy seurakunnan tilaisuuksissa ja esimerkiksi tänä vuonna osallistuu Raision kaupungin itsenäisyyspäivän pääjuhlaan laulamalla Finlandian. Vakiojohtajansa Katarina Engströmin johdolla kuoro on kehittynyt varsin iskukykyiseksi ja kanttori Stephen Evansin sijaisuuden aikana kuoro on esittänyt John Stainerin vaativan pääsiäisoratorion Crucifixion (Ristiinnaulitseminen) yhdessä Ikiduuri-lauluyhtyeen kanssa.

Yhteislaulutilaisuudessa kuoro laulaa yhdessä yleisön kanssa ja erikseen. Kuoro esittää itsenäisesti omat lempikappaleensa ja laulaa yhdessä seurakunnan kanssa rakkaista hengellisiä lauluja ja virsiä.