Itäharjulle ABC Carwash

TURKU. Turun Osuuskauppa rakentaa Prisma Itäharjun yhteyteen ABC CarWash pesukadun. Pesukatu rakennetaan ABC Itäharjun mittarikentän viereen.  Työt alkoivat 13. marraskuuta ja pesukatu valmistuu keväällä 2018.

Uusimmalla pesutekniikalla rakennettava ABC Itäharju CarWash pesukatu on Turun Osuuskaupan neljäs autopesupaikka.

– Itäharjun pesukatu edustaa uusinta pesuteknologiaa ja ratkaisuissa huomioidaan erityisesti käyttäjäystävällisyys. Itäharjun pesukadulle rakennetaan samalla Clewer-vedenpuhdistusjärjestelmä, joka säästää verkkoveden kulutusta jopa 85 prosenttia. Itäharjun pesukadulla voidaan pestä noin 50 autoa tunnissa. Nopealla pesuajalla saavutamme hyvän läpäisykyvyn ja lyhyet odotusajat. Sujuvuuden lisäksi laitevalinnoilla saavutetaan markkinoiden paras koneellisen autopesun lopputulos, kertoo ryhmäpäällikkö Tuomas Valanne Turun Osuuskaupasta.