Raisiossa vietetään perjantaina Eläkeläisfestareita

Jaossa päivitettyjä Ikäihmisten palveluoppaita

Arkistokuva viime vuoden Eläkeläisfesareilta. Ikäinsituutin suunnittelija Heli Starck kysyi raisiolaisten liikunta-aktiivisuutta ja laittoi tilaisuuden loppupuolella yleisönsä jumppaamaan. Kuva: Katariina Mäkinen-Önsoy.

RAISIO. Raision vanhusneuvosto ja Hulvelan Helmi järjestävät perinteiset Eläkeläisfestarit perjantaina 6. lokakuuta kello 10–14 Raision kaupungintalolla osana Vanhusten viikkoa.

Eläkeläisfestareilla on mukana lähes 30 näytteilleasettajaa, jotka jakavat tietoa ja vinkkejä muun muassa eläkeläisen hyvinvointiin ja harrastusmahdollisuuksiin liittyen. Mukana on erilaisia yhdistyksiä, järjestöjä, yrityksiä sekä myös kaupungin toimipisteitä. Tapahtumassa on myös kahvila sekä Harkon taidenäyttelyn opastettuja kierroksia.

Tämän vuoden Eläkeläisfestareiden ohjelmaosuudessa on luvassa Raisio-opiston rehtori Gitte Enqvistin luneto: Harrastuksista hyvinvointia. Lisäksi ohjelmassa on Raision Harmonikkakerhon musiikkiesitys, Vanhusneuvoston puheenvuoro ja päivitetyn Ikäihmisten palveluoppaan julkistaminen. Ohjelma alkaa valtuustosalissa kello 12.

Eläkeläisfestareille on vapaa pääsy.