Raision Nappulaliigan 50-vuotisjuhlat huipentuivat päättäjäisiin

RaNL puheenjohtaja Juha Oksanen ja kunniajäsen Pauli Leppänen juuri ennen alkavaa palkintojenjakoa. Kuva: Raision Nappulaliiga.

RAISIO. Raision Nappulaliigan (RaNL) 50-vuotisjuhlavuosi päättyi palkintojenjakoon Kerttulan liikuntahallissa sunnuntaina 8. lokakuuta, jolloin katsomot täyttyivät pelaajista ja heidän läheisistään. Kaikkiaan joukkueita oli paikalla 35. Jokainen pelaaja sai RaNL:n 50-vuotisjuhlamitalin kaulaansa. Lisäksi palkittiin joukkueiden tsemppari- ja taitopelaajia, joista löytyy lista täältä.

Pauli Leppänen sai muistoksi taulun 50-vuotisesta urastaan RaNL:ssa. Kuva: Raision Nappulaliiga.

Raision Nappulaliigan yksi perustajista ja nykyinen kunniajäsen Pauli Leppänen on osallistunut jokaiseen päättäjäistapahtumaan eli tämänkertainen tilaisuus oli hänelle siis 50. järjestyksessään. Leppäselle luovutettiin iso taulu muistoksi merkittävästä urasta raisiolaisen nappulajalkapalloilun eteen tehdystä elämäntyöstä.

Ensi vuodesta alkaen RaNL toimii osana Raision Futiksen (RaiFu) organisaatiota erillisenä nappulajaoksena. Muutoin nappulaliigatoiminta jatkuu ennallaan. Raisiossa ollaan nyt RaNL:n puheenjohtaja Juha Oksasen mukaan paremmassa tilanteessa kuin kymmeniin vuosiin: Nappulaliigassa pelaa satoja lapsia ja RaiFulla on joukkueet jokaisessa ikäluokassa.

– Tämä on herkkua, varsinaista Ameriikan herkkuva, toteaa Oksanen.

Puoli vuosisataa kestänyttä taivalta kunnioittaa toukokuussa julkistettu Kanuunalaukaus-historiateos, josta löytyy lisätietoa täältä.

TSS