Raisiossa järjestetään suuret seniorikaraoketanssit 16.8.

Arkistokuva: Tanssin ja karaoken huumaa Raision kaupungintalolla 15. helmikuuta.

RAISIO. Keskiviikkona 16. elokuuta klo 17.30–23 lauletaan ja tanssitaan Huvilinnussa Raisiossa, kun Raision eläkeläisoimikunnan, Raision harmonikkakerhon, Hulvelan Helmen ja Huvilinnun yhteistyössä järjestämät seniorien karaoketanssit alkavat taas. Osana Suomi 100 -juhlavuotta järjestettäviä karaoketansseja oli kevätkaudella kolmet ja syksyllä on luvassa toiset kolme kertaa.

– Kevään tilaisuuksissa on ollut noin 60–100 henkeä kussakin. Innokkaita laulajia on tainnut olla enemmän kuin tanssijoita, kertoo järjestäjien puolesta Olavi Tuomi.

Tanssi-intoa tulee tällä kertaa levittämään tanssiseura Sekahaku ry, joka opastaa tanssiaskelissa. Ainakin valssin ja humpan saloihin pääsee tutustumaan Sekahaun opastuksella.

Nyt on myös tavoitteena rikkoa kävijäennätys, sillä aiemmin kaupungintalolla pidetyt tanssit ovat saaneet elokuuksi isommat tilat Huvilinnun tanssipaviljongista. Tanssisaliin mahtuu yli 1000 henkeä ja parkkipaikkojakin riittää.

Karaokeisäntänä toimii Risto Lehtilä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja tarjolla on kahvia, pullaa ja makkaraa.