Kiertoliittymäurakka aiheuttaa erikoisjärjestelyjä Naantalin keskustassa

Kaupunkiin suuntaava ajoneuvokaista koukkaa ensi viikolla kevyen liikenteen väylälle.

NAANTALI. Viime viikolla Naantalin keskustassa aloitetusta Kreivin kiertoliittymän rakentamisesta aiheutuu työnaikaisia liikennejärjestelyitä. Kevyen liikenteen väyliä joudutaan sulkemaan työn aikana niin, että kuitenkin jompikumpi Aurinkotien suuntaisista kevyen liikenteen väylistä on aina käytössä.

Kylpylän suunnalta tuleva ajoneuvokaista siirtyy ensi viikolla kiertotielle oikean puolen kevyen liikenteen väylälle. Kulkureitit muuttuvat muutenkin työn edetessä, joten sekä autoilijoita että kevyen liikenteen kulkijoita kehotetaan valppauteen liikkuessa työmaa-alueen läheisyydessä.

Urakka kilpailutettiin keväällä 2017 ja urakoitsijaksi valikoitui Maanrakennusliike Isomäki Oy. Aurinkotien levennyksellä alkanut ja Piispantien puolelta kohti keskustaa etenevä työ valmistuu marraskuussa 2017.

Aurinkotielle Kreivinkadun ja Piispantien liittymään sijoittuvan kiertoliittymän rakentaminen on ensimmäinen vaihe keskusta-alueen kehitystöissä, jotka ulottuvat myöhempinä vuosina Aurinkotieltä Tuulensuunkadun, Käsityöläiskadun, Luostarikadun ja Tullikadun rajaamaan alueeseen.

TSS