Onnea alueemme ylioppilaat!

Kaarinan lukio
Aallonloiske Juho Julius Mikael, Aaltonen Juho Aukusti, Ajo Sofia, Alahäme Ella Kaisa, Antero Emil Oliver Harrinpoika, Anteroinen Aaro Juhani, Arte Elias Viljami, Dahl Emmi Vilhelmiina, Friberg Aliisa Emilia, Grön Jasmin Aleksandra Melissa, Grönroos Tapio Johannes, Heikkilä Tino Oskar, Heikola Rebecca Jasmin Katariina, Heino Daniela Cia Carita, Heliander Elias Tapio Johannes, Hoikka Ida Edith Lillebeth, Huhtala Jaakko Antti Olavi, Hyytiäinen Joose Topi Julius, Högmander Miika Henrik, Jyräsalo Lassi Sakari, Järvistö Senni Veera, Jätinvuori Wiljami Dan Johannes, Kaikuranta Teemu Matias, Kallio Markus Antero, Kapilo Matilda Mikaela, Karikoski Ville Petteri, Karvinen Alina Anna Wilhelmiina, Kavalto Aatu Sakari, Kelavuori Jussi Topias, Kenttä Linnea Aurora, Kiimamaa Alina Inkeri, Kinnunen Jasmin Orvokki, Kivi Konsta, Knihti Ilari Eemeli, Kohonen Riku Juhani, Kojo Sara-Tuuli, Korhonen Iida Maria, Korhonen Veikko Ensio, Korvela Juuso Santeri Janinpoika, Koski Anton Johannes, Koskinen Jami Elis, Kulju Rose Sanna Edith, Kunnas Helene Irene Alice, Kuusisto Teemu Juhani, Kyry Joonas Taneli Antero, Kyrölä Janet Mikaela, Laaksonen Lauri Oskari, Laine Maiju Elina, Lapinniemi Oskari Pekka, Lehtilä Jermu, Lehtilä Jessica Maria, Lehtinen Eveliina, Lehto Lasse Tapani, Lehtonen Sara Maria Alice, Liitola Julia Anneli, Linnasaari Katariina Anneli, Lund Janette Maarita, Lundström Alex William, Löfgren Dan Johan, Makkonen Ulrika Aleksandra, Malmi Jasmin Mariann, Malmi Jenny, Massinen Topi Samuel, Mattsson Miikka Marcus, Merla Mimmi, Moisio Ossi Johannes, Mäkelä Iida Ulla Maria, Mäntysalo Lauri Matti, Niemi Kalle Johannes, Nikkanen Arni Ilmari, Nikula Kaj Matti Johannes, Nurmi Matti Antero, Nyman Pinja Pauliina, Nätti Paavo Martti Johannes, Paavola Veera Tuulikki, Paronen Julius Antero, Peltonen Jussi Petteri, Pesanto Laura Susanna, Pietikäinen Heidi Kristiina, Pippola Niklas Sakari, Porkka Arttu Eemeli, Pulkkinen Alisa Aleksandra, Pulkkinen Vilma Christina, Pullinen Wilma, Pylkkänen Robert Sebastian, Ranki Roosa Sofia, Rasmus Essi Kristiina, Reijonen Essi Iida Linnea, Reima Jasper Artturi, Reinvall Aleksi Mikael, Rissanen Amanda Anna Vilhelmiina, Ruohonen Ella Amanda Aleksandra, Ryhänen Emma-Lotta Emilia, Salmela Vappu Sisko Viola, Salonen Martti Erik, Sarpila Olli Matias, Sihvola Mathias Mikael, Sinisalo Elias Esko Eerikki, Snellman Nora Marjatta, Suhonen Juuso Erkki Petteri, Suni Annamaria Elisa, Suominen Jere Teemu Sakari, Takala Tuomas Olavi, Tervonen Aku Santeri, Thomson Natalie, Toivanen Anni Sofia, Triipponen Tia Olivia, Tuominen Ilmari Ensio, Tuominen Tiitus Otto Julius, Tuomisto Kasperi Matias, Tuomisto Milla Ilona, Veijalainen Antton Aapeli, Viitanen Oona Vendi Sofia, Viitasalo Elisa Maria, Virtanen Emilia Katariina, Wahlroos Niko Kristian, Welters Rosa-Leigh, Ågren Teemu

Kaarinan lukion aikuislinja
Ahlgren Satu, Allahmoradi Kawian, Järvenpää Eero, Kantonen Kia, Kitti Krista, Lehtinen Annika, Lounala Liina-Johanna, Lundén Elias, Soitamo Henna, Tuikkala Helmi-Sofia, Willman Viivi

Liedon lukio
Aatsinki Samuli, Alppi Saana, Byström Oona, Huttunen Alisa, Jahandost Soroosh. Jalonen Jonna, Jokinen Konsta, Jokinen Tommi, Jääskeläinen Jenna, Kakko Toni, Kemppainen Eemil, Kilpeläinen Erkka, Knuutila Milla, Korpela Niko, Kujansuu Joni, Laine Selina, Laitakari Vilma, Lehtinen Väinö, Leino Heidi, Leppäranta Petri, Lipasti Olga, Liukkonen Joonas, Luoto Laura, Malinen Christian, Manner Tuuli, Manninen Milla, Martti Olli, Marttila Asmo, Mattila Tea, Muukkonen Lassi, Mäkelä Eveliina, Määttä Ella, Nordell Eero, Peltola Otto, Puisto Tuomas, Puukka Mikko, Päiviö Juliana, Raitanen Emilia, Riionheimo Eemil, Rinne Jami, Rouhiainen Otto, Ruuskanen Nella, Salmela Alina, Setälä Emilia, Suikki Taneli, Suontlahti Mika, Tuura Iina, Vaihinen Lassi, Vakkuri Aino.

Mynämäen lukio
Arvela Suvi, Franska Eetu, Haarto Tapio, Haloila Sanni, Harju Elina, Hautio Aino, Hiltunen Sanne, Huukkala Oskari, Isolauri Sofia, Jokila Jeremias, Koivisto Elvira, Kotiranta Vera, Laine Jenna, Laine Sofia, Lang Janne, Lautanala Roosa, Lehtinen Jesper, Lehto Jenni, Leinonen Mikko, Lindström Emma, Loukonen Noora, Luolila Otto, Malinen Tiia-Mari, Matilainen Janina, Mielismäki Joona, Mäkelä Waltteri, Mäki Roosa-Maria, Mäkilä Milja, Niemi Riku, Nieminen Pyry, Pankkio Katri, Pietilä Tino, Puustinen Eero-Heikki

Naantalin lukio
Aarnio Oona, Antas Mikael, Anttila Ella, Arasola Mariia, Arola Roope, Arvonen Eerik, Blomroos Emilia, Bohm Pihla, Chuangsamrong Waraphon, Haavisto Ilpo, Haavisto Jasmin, Hanhinen Santeri, Harkka Janne, Hautala Valtteri, Hedman Rita, Heinonen Henri, Heinonen Joona, Hellman Henri, Hemmi Tuomas, Hildén Otto, Honkala Julius, Hänninen Iida, Jaakkola Aliisa, Jaskari Laura, Juusela Erkka, Juvonen Ida, Kallio Matias, Kansonen Anni, Karila Mikaela, Kaunela Anni, Kautto Joonas, Kiiski Peppi, Kivikoski Iina, Klang Siiri, Koivisto Anton, Koivisto Mirka, Korpela Santeri, Kuokkanen Elisa, Kurronen Jesper, Kuusinen Fanni, Laakamaa Mona, Laakso Amanda, Lahti Elisa, Lahti Ville, Lahtinen Ronja, Laine Antti, Laine Leo, Laine Mari, Lampinen Niko, Lehti Teemu, Lehtonen Emma, Lehtonen Joel, Leppiniemi Antti, Leppänen Elina, Lindström Jenni, Liukkonen Petra, Manner Milko, Markkula Riina, Matilainen Leevi, Mikkonen Samuli, Muurama Veera, Mäkinen Eetu, Mäkipere Katriina, Määttä Venla, Nieminen Tuomas, Nygård Juho, Nylund Jasmin, Ojala Peetu, Oksanen Ilari, Paalanen Topias, Paattilammi Matias, Pahikkala Matilda, Palmunen Jatta, Peiponen Iku, Pirkola Nelli, Pohjonen Vera, Pulkkinen Sofia, Pärnistö Tomi, Raittila Joonas, Rakeva Noora, Rantala Sofia, Rautasalo Santeri, Rekola Eva, Riikonen Milla, Rokama Emmi, Rumpunen Nea, Saarinen Justiina, Salminen Roope, Salo Fanny, Salonen Mimmi, Salonen Rosa, Santamäki Väinö, Sariola Titta, Savila Santeri, Savolainen Vilma, Siekkinen Ville, Siirtola Saara, Silanterä Kirsi, Sirola Micaela, Sorvari Kristiina, Sunnarborg Alex, Sunnarborg Fanny, Sykkö Susanna, Tammento Siru, Teijula Markus, Tervakangas Maria, Tuominen Linnea, Uitto Jaakko, Vainio Julius, Virtanen Niklas, Vuorinen Maria, Waltari Meri-Tuuli, Ylönen Adalmiina

Nousiaisten lukio
Aaltonen Johanna, Ahde Peppi, Ajosenpää Iina, Almio Anton, Annevirta Jonne, Antola Amanda, Antola Anni, Fagerström Valtteri, Finnilä Vili, Heilimö Eevi, Heininen Susanna, Heinonen Aku, Hellman Mira, Henttula Matias, Jussila Hemmo, Karesto Linda, Kirjavainen Oskari, Kirjavainen Sanni, Kuikko Emilia, Kuivala Saara, Kuusela Sonja, Laakso Mirka, Laaksonen Patrick, Laurén Camilla, Lehtonen Jere, Lehtovaara Vili, Leivo Anna, Lipponen Karoliina, Lounasaari Anna, Lönnroth Miko, Maanpää Tuomas, Marjamaa Julius, Miettinen Wilma, Niemelä Siiri, Nieminen Milja, Noopila Juho, Nurmi Tuisku, Nyberg Valtteri, Pirinen Essi, Raimoranta Riina, Ruoho Emilia, Sainio Sofia, Salin Suvi, Seppä Roni, Sopola Jenni, Suominen Anniina, Takkinen Noora, Tammisto Sofia, Tarvola Valtteri, Valtanen Ronja, Vironmäki Jenni, Virtanen Emilia, Virtanen Eveliina, Walve Johanna, Ylijoki Minna

Paimion lukio
Aamurusko Ville, Ahonen Sofia, Heinonen Elli, Hooker Jorge, Hurme Emma, Hurskainen Maria, Hölsö Vilma, Jussinmäki Matti, Kaarlela Olivia, Kavander Justiina, Kemppinen Iida-Olivia, Kilpi Janica, Koivunen Joonas, Korppi Eero, Kortesoja Paula, Koski Santeri, Lautiainen Niilo, Liipola Liisa, Lindström Jasmin, Lipponen Ida, Louhola Jami, Lundstedt Hannes, Luostarinen Nea, Mäkelä Olivia, Mäkitalo Markus, Mäntysalo Joona, Nieminen Inkeri, Niskanen Henrik, Oksanen Jenna, Paakkanen Annika, Parkkunen Fia, Partanen Eetu, Pietilä Jesper, Pihlajamäki Riku, Piipponen Noora, Raitis Aino, Ristilä Eemil, Saarinen Roosa, Saariokari Severi, Santa Tuomas, Saunamäki Anni, Sinivaara Vilma, Sipilä Heidi, Sormunen Ida, Stigell Eveliina, Suominen Valtteri, Varho Niko-Petteri, Vuorela Emilia, Yöntilä Aleksandra

Paraisten lukio
Ahlgren Johan, Flinkman Joona, Flinkman Matias, Hakula Anton, Huuskonen Matilda, Hytönen Ella, Keihäs Niko, Laine Nea, Liewendahl Daniela, Lindberg Thomas, Mahamud Abdirahman, Niiranen Joanna, Nummenmaa Riku, Ovaskainen Lauri, Rantanen Ilona, Rasikannas Jenni, Salminen Teemu, Suominen Marika, Tiistola Lisa, Vesterlund Topias, Vähäkangas Tuomas, Wallin Oliwia

Pargas svenska gymnasium
Adolfsso Mi, Ahlbäck Ellen, Alexandersson Amanda, Arén Conny, Axo Cedric, Barkar Jakob, Bergman Kent, Brofelt Hanna, Bäcklund Oliwia, Drugg Victoria, Ekholm Miranda, Engren Robin, Engström Fanny, Eriksson Sara, Fröjd Linus, Granström Martin, Grönholm Robin, Gröning Alexander, Gustafsson Tekla, Hagström Anni, Heinonen Oskar, Henrichson Julia, Hermansson Axel, Holmén Casper, Holmqvist Alexander, Jakobsson Sophie, Jalonen Jere, Johansson Nette, Juslin Tyra, Kjellman Rebecka, Kortteinen Jan-Erik, Laaksonen Julia, Lagerroos Jonas, Laiho Josefina, Lehmuskoski Laura, Lemberg Erika, Lindström Annika, Lyne Marcus, Mattsson Ingrid, Mäki Max, Nilsson Rasmus, Nyholm Krister, Penger Rikhard, Pyy Elin, Ruokolahti Walter, Sandberg Alex, von Schantz Ida, Sirén Valter, Sjöberg Mira, Sundell William, Sundholm Tobias, Sundqvist Rasmus, Tunturi Joel, Ulfdtedt Fredrik, Vanna Wilma, Westerlund Jonathan, Wiklén Jennifer, Wilsson Axel, Wilson Lina, Wulff Ida, Ylitalo Max, Öhman Max.

Raision lukio
Andersson Joona, Blom Milanda, Blomberg Sanni, Fredriksson Hannele, Girs Otto, Haarala Riina, Hakkarainen Elisa, Hansen Lasse, Harju Aleksi, Harju Jenni, Helander Rasmus, Helin Johanna, Hentula Roni, Hokkanen Eetu, Hommy Antwan, Hukka Aili, Hukka Satu, Hyvönen Suvi, Hänninen Elisa, Jalo Jesse, Jalonen Eevi, Jokinen Henna-Miia, Juntunen Miikka, Jussila Karoliina, Jutila Maija, Järvensivu Joel, Kallio Samu, Kangas Aleksi, Kanninen Valtteri, Karlsson Matias, Karru Meri, Karru Suvi, Karupovic Miranda, Kaski Lauri, Katila Joni, Katto Mariella, Keskitalo Matias, Kiljunen Lasse, Kivilä Tiia, Kivinen Elsi, Klang Ellen, Koivisto Julia, Koppanen Matias, Koskela Nea, Kosunen Samuli, Kujanen Nico, Kulo Roosa, Kunttu Julia, Laaksonen Juuso, Lahdenperä Sara, Lahtela Roosa, Laiho Nemo, Laine Eetu, Laine Isabel, Lakka Jenna, Lehikoinen Janita, Lehtiö Teemu, Lehtonen Nelli, Leppänen Jenni, Leppänen Lauri, Lindgren Amanda, Lintunen Sakarias, Lohva Erika, Luukkonen Ilona, Lähteenmäki Miro, Lähteenmäki Pauli, Mannerjärvi Tommi, Marttila Jaakko, Mattila Heidi, Mattila Mandi, Meri Markus, Merisaari Jonna, Multanen Hilma, Muuse Sumaya, Mäenranta Manu, Mäkelä Henna, Mäkinen Milla, Nerg Juho, Nevalainen Anna, Nevalainen Ida, Niemi Matias, Nohrström Lotta, Norvasuo Matias, Nummela Lotta, Nuutinen Netta, Olsbom Iris, Paananen Kalle, Pennanen Janina, Pinomäki Jerri, Poikkeus Onni, Pousar Sofia, Rakkolainen Amanda, Ranta Nea, Rantakokko Elias, Rantanen Iina-Maria, Rantanen Siru, Rausio Roosa, Repo Lauri, Rimpi Meeri, Rinne Ruusa, Runola Riikka, Saalinki Lucas, Salminen Jan, Salokangas Akusti, Salonen Olli, Samsten Lotta, Santalahti Pauliina, Saviranta Reetta, Schrey Essi, Seespuro Samuel, Sjöblom Teemu, Suominen Karoliina, Svennevig Camilla, Taipale Tarmo, Talonen Janetta, Talvi Stina, Tamminen Tiia, Tammisuo Mila, Tiermas Aada, Toivonen Tia-Emilia, Tunturi Veera, Tuominen Tiia, Uitto Antti, Uusipaikka Ilkka, Uusitalo Sani, Vainio-Ketola Elmeri, Vapola Roosa, Virtanen Daniel, Virtanen Mikael, Vuorinen Esko, Vuorinen Noora, Vähä-Eskeli Kalle, Wirkkala Valtteri

Suomen kristillisen yhteiskoulun lukio, Piikkiö
Heikkilä Mikaela, Helminen Emilia, Katajamäki Elina, Kivenmäki Olivia, Laihonen Oliveri, Lammi Leo, Sagulin Veera, Tanttari Sonja, Tonteri Reetta, Ylisirniö Jenni

Turun normaalikoulu, Varissuo
Abdi Mariam, Abucar Hamdi, Aho Jonna, Al Take Aatike, Al Take Jasmin, Al-Araji Huda, Amiri Jwana, Anton Adefia, Chir Arina, Daka Edward, Fager Rikhard, Gustafsson Joanna, Helle Ria, , Hirvonen Lauri, Hongisto Sanni, Kailajärvi Sinianna, Kankaanpää Katri, Kekkonen Emilia, Kesti Roosa, Korhonen Sanna, Kortetjärvi Hilla, Koskinen Kristiina, Kukonlehto Emilia, Kulmala Jessica, Kultanen Satu, Leppihalme Henri, Lundgren Jasmine, Malin Ronja, Malmberg Sonja, Mäenpää Liisa, Nguyen Ida, Nupponen Waltteri, Nyman Juho, Rantakari Katariina, Reinonen Janita, Rosberg Melanie, Salo Konsta, Savo Amanda, Selin Lea, Sepponen Jesse, Suominen Emmi, Tran Bangi.