Hovirinnan koulu väistötiloihin

KAARINA. Kaarinan kaupunginhallitus päätti kokouksessaan maanantai-iltana 29.5., että Hovirinnan koulukiinteistölle hankitaan väistötiloina luokkatilat, edellyttäen, että kaupunginvaltuusto myöntää väistötiloille määrärahan. Kaupunginvaltuusto päättää tästä lisämäärärahasta 5.6. Väistötilat on tarkoitus ottaa käyttöön alkusyksyllä tilojen kilpailutuksen jälkeen.

Väistötilaratkaisut eivät koske erikoisluokkia, ruokalaa ja liikuntatiloja. Auditorion muutostyöt luokkatiloiksi keskeytetään. Väistötilojen kustannuksia varten sivistyslautakunnan tämän vuoden talousarvioon esitetään yhteensä 1,2 miljoonan lisämäärärahaa tälle vuodelle.

Selvitykset jatkuvat

Kaupunginhallitus päätti lisäksi, että selvitetään sekä peruskorjauksen että Hovirinnan koulurakennuksen mahdollisesti korvaavan koulurakennuksen kustannukset erityyppisillä toteutusvaihtoehdoilla. Selvitys valmistuu kaupunginhallituksen käsiteltäväksi lokakuussa.

TSS