Hyväntekeväisyyskeräys vauhditti VG-62:n Taitoluistelujaoston kevätnäytöstä

Näytöksessä nähtiin kaikki seuran luistelijat esittämässä kisa- ja kevätnäytösohjelmiaan. Kuva: Rauno Uusitalo.

TAITOLUISTELU. Naantalissa toimivan VG-62 seuran taitoluistelijoiden 26.3. luisteltu kevätnäytös sai tänä vuonna uusia piirteitä, kun näytös pidettiin ensimmäistä kertaa Turun Gatorade Centerissä. Näytöksen lipputuotoilla kerättiin rahaa syöpää sairastavien lasten hyväksi.

Näytöksessä nähtiin kaikki seuran luistelijat esittämässä kisa- ja kevätnäytösohjelmiaan. Näytöksiä oli tahdittamassa viime vuoden Voice of Finland kilpailijat Kasper & Marko Duo ja Anna Karlsson sekä Salon lasten laulukilpailun voittaja Pihla Laamanen. Esityksen lopuksi kaikki seuran luistelijat pääsivät jäälle esittämään yhteisen loppunäytöksen.

Näytökseen oli myös varattu oma aitoa 6-vuotiasta syöpää sairastavaa tyttöä varten. Aitiossa mukana oli tytön perhe sekä vuonna 2000 aivokasvaimeen sairastunut nainen. Nainen oli sairastuessaan ollut vasta 6-vuotias, mutta onnistui selättämään syövän ja jatkaa nyt elämäänsä onnellisena ja elämäniloisena.

Hyväntekeväisyyteen kerätyt rahat ohjataan Team Rynkebyn kautta Aamusäätiölle ja Sylva Ry:lle. Näytöstä oli järjestämässä pieni tiimi, joka koostui taitoluisteluosaston puheenjohtajasta, luisteluvalmentajista ja aktiivisimmista vanhemmista. Tiimin toiveena on, että tapahtumasta tulisi jokavuotinen perinne.

Oona Saarinen
Kirjoittaja suorittaa Turun Seutusanomissa työssäoppimisjaksoaan.