Tasajyvällä on Naantalin myydyin kirja tällä vuosituhannella

KIRJALLISUUS. Naantalilaisen Raimo Vahteran Tasajyvällä on tämän vuosituhannen parhaiten myyty kirja Naantalissa.

Tasajyvällä – tarinoiden Naantali julkaistiin joulukuun puolivälissä ja ensimmäinen painos myytiin loppuun neljässä päivässä.

– Kustantajana olen tietysti valtavan tyytyväinen kirjailijan menestyksestä, mutta olin pahoillani siitä, että niin monet naantalilaiset olisivat mielellään antaneet kirjan joululahjaksi, mutta uusi painos saatiin kauppoihin vasta nyt, sanoo kustannusyhtiö Fandonia Oy:n yrittäjä Anne Pentti.

Naantalilaiset ovat kovia lukemaan ja todella kiinnostuneita oman kaupunkinsa historiasta ja tarinoista, sillä myös kotiseutuyhdistys Vallis Gratiaen elokuussa julkaistu, samoin Fandonia Oy:n kustantama ja kirjoituskilpailun pohjalta syntynyt Tarinoita Naantalista -teos myytiin nopeasti loppuun.

– Kun kirjakaupassa käydessäni sanoin, että naantalilaiset ovat kiinnostuneita kirjallisuudesta, niin tiskillä asioiva rouva totesi ”tai sitten ne ovat uteliaita”. Molemmat lausumat pitänevät paikkansa, Pentti toteaa.

TSS