Naantalin osayleiskaava hyväksyttiin

NAANTALI. Naantalin kaupunginvaltuusto hyväksyi maanantai-iltana Manner-Naantalin osayleiskaavan. Uusi kaava mahdollistaa asuntorakentamisen muun muassa nykyisen leirintäalueen paikalle.

Kaupunginvaltuuston maanantai-iltaista kokousta säesti lukuisat äänestykset. Ensimmäisenä äänestettiin käsittelyn jatkaminen ja palauttaminen valmisteltavaksi, mutta palautus kaatui äänin 24–14. Tämän jälkeen äänestyksessä kaatui ehdotus muun muassa leirintäalueen, Kuparivuoren ja Lammasluodon pitäminen pois asuntorakentamiselta.

Osayleiskaavaa pidetään yhtenä viime vuosina merkittävimmistä hankkeista ja sen vuoksi sen puolesta ja vastaan on käyty kiivastakin keskustelua. Nyt syntynyt päätös mahdollistaa asuntorakentamisen uusille alueille.

Lisätietoa osayleiskaavasta löytyy osoitteesta: http://www.naantali.fi/kaavoitus_ja_mittaus/kaavoitus/Yleiskaavat/manner_nli_oyk/fi_FI/manner_nli_oyk_1/

TSS