Rakennusliike SaJaSe Oy rakentaa uniikkeja merellisiä koteja Kaarinaan

Uudisrakentaminen Varsinais-Suomessa on ollut pitkään suurten rakennusliikkeiden käsissä, mistä syystä keskisuuria rakennusprojekteja on toteutettu vain vähän ja niistä on puuttunut selkeä jatkuvuussuunnitelma. SaJaSe Oy:n tavoitteena on täyttää tämä aukko markkinoilla.

KAARINA. As Oy Voivalan Meritähti on arkkitehti Pekka Mäen suunnittelema kahden rivitaloyhtiön kokonaisuus, joka on luotu sisustussuunnittelija Satu Kujalan suunnittelun myötä kestämään aikaa. Suunnitelmaan kuuluvat laadukkaat materiaalit ja tarkkaan valitut yksityiskohdat, jotka tekevät asumisesta arjen luksusta. Huoneistot ovat kooltaan 68 – 113,5-neliöisiä ja niiden sisustus ja varustelu räätälöidään tulevien asukkaiden yksilöllisten toiveiden mukaisesti.

Tässä kohteessa ekologisuus on huomioitu jo rakennusvaiheessa ja se näkyy monella tavalla. Taloyhtiöissä on muun muassa kustannustehokas maalämpö sekä aurinkopaneelit. Myös huoneistojen energiatehokkuus on huippuluokkaa. Kaiken kaikkiaan talotekniset ratkaisut on toteutettu asukkaan parasta ajatellen ja huoneistojen yksikerroksisuus tekee asumisesta helppoa ja mukavaa, SaJaSe tiedottaa.

Kesällä Meritähden asukkaat pääsevät uimaan lähes omalta takapihaltaan, sillä uimaranta on vain 300 metrin päässä, ja vierestä löytyy myös venepaikat. Voivalan asuinaluetta leimaakin juuri merellisyys ja Kuusiston salmen upeat maisemat ovat kuin elävä, vuodenaikojen mukaan muuttuva taulu.

On upeaa päästä myymään tällaista ainutlaatuista kohdetta ja kauppa onkin käynyt jo mukavasti, sanoo yksi Meritähden myynnistä vastaavista välittäjistä, Maija Maunula Bo LKV:stä

Monien mahdollisuuksien Kaarina

As Oy Voivalan Meritähti rakennetaan Voivalan kaupunginosaan, joka on kaukana kiireestä, mutta jonka lähettyviltä löytyvät silti kaikki tarvittavat palvelut: kaupat, terveyskeskus, koulu ja päiväkoti.

Ei ole sattumaa, että Meritähti rakennetaan juuri Kaarinaan, sillä kaupunki on loistanut kärkisijoilla useissa eri tutkimuksissa ja se on valittu muun muassa Suomen luovimmaksi kunnaksi ja halutuimmaksi asuinpaikaksi sekä palveluiltaan ja yritysilmapiiriltään maamme parhaaksi, muistuttaa SaJaSe.

Muun muassa juuri näistä syistä myös SaJaSe Oy aikoo jatkossakin panostaa Kaarinaan ja Varsinais-Suomeen.

Uskomme vahvasti Kaarinan ja lähikuntien kasvuun Turun imussa alueen vahvan telakka- ja autoteollisuuden ansiosta ja tulemme kasvattamaan hankeportfoliotamme tällä seudulla tulevaisuudessa, Jarmo Jääskeläinen toteaa.