Raision Neste ryöstettiin itsenäisyyspäivänä veitsellä uhaten – Poliisi pyytää vihjeitä

RAISIO. Lounais-Suomen poliisi tutkii Raisiossa Nesteen huoltoasemalla 6.12.2016 kello 22 jälkeen tapahtunutta törkeää ryöstöä. Mustaan takkiin ja vaaleisiin housuihin pukeutunut ryöstäjä oli tullut huoltoaseman sisälle ja ottanut veitsen käteensä kohottaen sen päänsä yläpuolelle vaatien samalla myyjää laittamaan rahat muovikassiin. Saatuaan rahat ryöstäjä poistui huoltoasemalta juosten läheisen ST1 huoltoaseman suuntaan.

Epäilty ryöstäjä on miespuolinen ja puhuu hyvää Suomea. Mieshenkilön pituus on noin 165–180 cm.

Poliisi pyytää epäillyn tunnistamiseksi tapahtumasta jotain tietäviä henkilöitä ottamaan yhteyttä joko sähköpostitse vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 050-3498995

Tuntomerkkejä lisätty 7.12. klo 16.34.