Vainioiden näyttely avautuu Taidehuoneelle viikonlopuksi

Kukkataulu edustaa Irmeli Vainion perinteisempää maalaustyyliä.

NAANTALI. Lauantaina ja sunnuntaina 3.–4. joulukuuta klo 12–17 Naantalin Taidehuoneella on esillä merimaskulaisten Irmeli ja Noora Vainion näyttely. Äiti ja tytär -parivaljakon näyttelyssä on pääosassa esillä öljyväritöitä. Muina tekniikoina Vainiot käyttävät akvarelleja ja vesivärejä.

Vainioita yhdistää halu tehdä käsillään. Irmeli Vainio on aloittanut maalausharrastuksen 20-vuotiaana, kun hänen tyttärensä taas on osallistunut erilaisille piirustus- ja maalauskursseille 5-vuotiaasta asti.

Noora Vainio tekee mielellään sisustustauluja siinä missä hänen äidillään on hieman perinteisempi ote öljyväri- ja akvarellitöihin.

Noora Vainio maalaa puolestaan abstraktimpia sisustustauluja.
Noora Vainio maalaa puolestaan abstraktimpia sisustustauluja.

Taidehuoneella on näyttelyn ajan tarjolla glögiä ja pipareita.

TSS