Raisiolainen Vipukirves vahvistaa otettaan Pohjois-Amerikan markkinoilla

YRITYSUUTISET. Raisiossa toimiva Vipukirves Heikki Oy on tehnyt sopimuksen meksikolaisen laitetoimittaja ja työkaluvalmistaja Truper™:in kanssa. Truper™:in kanssa on sovittu Vipukirveen lisenssivalmistuksesta ja -myynnistä Pohjois-Amerikan kuluttajamarkkinoilla.Sopimus mahdollistaa kilpailun markkinoiden tähän asti menestyneimpien tuotteiden kanssa sekä pääsyn kansainvälisille markkinoille.

Vipukirves-tuotteita on myyty jo aiemmin Pohjois-Amerikassa, mutta menekki on ollut toistaiseksi pientä korkean kuluttajahinnan vuoksi. Amerikkalaiset kuluttajat ovat tottuneet korkeaan laatuun, mutta samalla myös alhaisempaan hintatasoon. Uuden sopimuksen myötä Vipukirves pystyy vastaamaan tähän hintakilpailuun huomattavasti paremmin.

Yritys odottaa lisenssitulojen muodossa merkittävää kasvua tulokseensa ja liikevaihtoonsa saavuttaakseen toiminnan kannattavuuden edellyttämän liikevaihdon.

Ensimmäinen Meksikossa valmistettu täysi tuotantoerä saapui Suomeen 3. marraskuuta. Tuotteiden jälleenmyynti on aloitettu ja ne tulevat myyntiin nettikauppoihin ja myymälöihin asteittain Suomessa ja vientimarkkinoilla. Kotimaassa lyhyinä sarjoina valmistetut Vipukirves-tuotteet säilyvät myynnissä Meksikossa valmistettujen tuotteiden rinnalla.

TSS