Turkulainen Jaakko Männistö Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi

TURKU. Turkulainen yrittäjä Jaakko Männistö on valittu Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi järjestön liittokokouksessa Vaasassa perjantaina.

Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi valittiin istuva puheenjohtaja Jyrki Mäkynen. Mäkysellä ei ollut Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Vaasassa perjantaina pidetyssä liittokokouksessa vastaehdokkaita.

Turkulainen 28-vuotias kasvuyrittäjä Jaakko Männistö valittiin kokouksessa yhdeksi neljästä Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajasta. Männistö sai 17,94 prosenttia annetuista äänistä eli ehdokkaista eniten.

– Haluan, että Suomen Yrittäjät on järjestö, johon jokainen yrittäjä haluaa kuulua. Uskon, että voin osaltani toimia kasvoina uudenlaiselle yrittäjyydelle. Kiitän lämpimästi liittokokousväkeä luottamuksesta, Männistö sanoo.

Männistön yritys Feedbackly on erikoistunut asiakaskokemuksen mittaamiseen eri laitteilla ja eri kanavissa. Hän on ollut vuoden ajan Suomen Yrittäjien ja Varsinais-Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen ja jo pitkään mukana muun muassa Nuorten Yrittäjien toiminnassa Varsinais-Suomessa ja valtakunnallisesti. Hän valmistuu Turun kauppakorkeakoulusta pääaineenaan kansainvälistä liiketoiminta.

Jaakko Männistön lisäksi Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajiksi Carita Orlando, Mikko Axelin ja Nina Rasola.