Sanna Mansikka tulkitsee legendaaristen naisartistien lauluja Martinsalissa

RAISIO. Laulaja-lauluntekijä Sanna Mansikan konsertti Great Songs from Great Ladies järjestetään Raision Kirjastotalon Martinsalissa 7.11. klo 18. Unplugged-henkisessä konsertissa Sannaa säestävät oman 12-kielisen lisäksi turkulaiset muusikot Seppo Wahl, Erkka Makkonen ja Okko Makkonen.

Great Songs from Great Ladies on konserttiesitys, jossa Sanna Mansikka tekee kunniaa niin Joni Mitchellille kuin monelle muullekin hienolle naisartistille sekä esittää myös omia laulujaan. Idea syntyi Raision kirjaston viime keväänä järjestämässä Joni Mitchell – Omin sanoin -tapahtumassa, jossa hän esitti Mitchellin musiikkia.

Sanna Mansikka lähti trubaduuriksi Ruotsiin jo 1980-luvulla. Ohjelmistoon kertyi luonnollisesti myös naisartistien ja -lauluntekijöiden tuotantoa. Pitkäsoitto Unienleikkaaja saa paikan ilmestyi 1990-luvulla. Viime vuosina Sanna on julkaissut joitakin singlejä ja keikkailee lähinnä duopohjalta.

TSS