Nousiaisten yhtenäiskoulun suunnittelutoimikunta kokoontuu 20.10.

NOUSIAINEN. Nousiaisten yhtenäiskoulun suunittelutoimikunnan seuraavassa kokouksessa torstaina 20.10. käsitellään yhtenäiskoulun suunnitteluhankkeesta virinneitä nousiaislaisten mielipiteitä tai lausuntoja. Kuntalaisilla oli mahdollisuus lähettää kirjallisia mielipiteitään asiaan 7.10. mennessä.

– Suunnittelutoimikunnan viimeinen kokous pidetään 27.10. jolloin tavoitteena on, että hyväksytään loppuraportti, jossa on toimeksiannon mukainen päätösehdotus / kokonaisselvitys, Nousiaisten sivistysjohtaja Jyrki Lumiainen sanoo.

Vuoden 2016 talousarvion investointiosaan on varattu 30 000 euron määräraha yhtenäiskoulun ja esiopetuksen tilojen suunnittelutyöhön. Määrärahan varaaminen perustui valtuuston vuoden 2015 talous arvion käsittelyn yhteydessä päättämään linjaukseen koko kunnan tasolla tehtävään selvitykseen liittyen mahdolliseen yhtenäiskoulu- ja virkarehtorijärjestelmiin siirtymiseen.

Katariina Mäkinen-Önsoy