Naantalin nuorten yökahvilatoiminnalle lahjoitus

NaisSundayn arpajaistulot lahjoitettiin 21.10. Karvetin monitoimitalolle nuorten yökahvilatoimintaan. Naantalin Yrittäjien Kristiina Sunellin ja Irina Rizzin lahjoitusterveisen ottivat vastaan Naantalin erityisnuorisotyöntekijä Annika Aaltonen, yökahvilan nuoret sekä valvontavuorossa olleet Jussi Vesamaa ja Ritva Sundström paikallisista Lions Clubeista. Kuva: Leena J. Saari.

NAANTALI. Sunnuntaina 2. lokakuuta Naantalissa järjestetyn hyvinvointitapahtuma NaisSundayn arpajaiset keräsivät arpajaistuloina 353 euroa, jonka Naantalin naisyrittäjät lahjoittivat lyhentämättömänä Karvetin monitoimitalolla toimivalle nuorten yökahvilatoiminnalle.

Naantalin Yrittäjien puheenjohtaja Kristiina Sunell Kahdeksas Kanava Oy:stä ja Irina Rizzi Naantalin Siivouksesta kävivät luovuttamassa lahjashekin 21. lokakuuta erityisnuorisotyöntekijä Annika Aaltoselle.

Lahjashekin käyttökohteista ei vielä osattu tarkemmin sanoa, mutta lahjashekistä silminnähden iloinen Aaltonen kertoi sillä hankittavan jotain yleishyödyllistä tarpeiden mukaan.

Monitoimitalo on avoinna kaikille nuorille. Siellä on mahdollisuus tavata kavereita ja esimerkiksi visailla tietokilpailuja, pelata yhdessä tai katsoa leffoja.

– Uusia pingispalloja voisimme hankkia, toteaa Kasper Kolehmainen. Vieressä Kasper Potinkara puolestaan toivoo lisäystä pleikkaripelivalikoimiin.

Vierailun aikana monitoimitalon perjantai-illan valvontavuorossa olivat Jussi Vesamaa ja Ritva Sundström paikallisista Lions Clubeista. Työ tehdään vapaaehtoisvoimin ja palkaksi saa hyvää mieltä.

NaisSunday-myyntitapahtuma oli paikallisten naisyrittäjien mukaan jymymenestys. Aurinkoinen ja kuulakas syyspäivä toi Naantalin urheilutalolle lähes 400 kävijää. Näytteilleasettajia oli reilusta kolmestakymmenestä naantalilaisesta yrityksestä kertomassa monipuolisesta palvelutarjonnasta ja ammattiosaamisesta.

Ohjelmallisessa myyntitapahtumassa oli tarjolla muun muassa paikallisia ruoka-, sisustus-, kauneus- ja terveysalan palveluita, herkkuja, elävää musiikkia, muotia sekä arpajaiset. Tapahtuma huipentui monipuoliseen muotinäytökseen.

Leena J. Saari
Mainostoimisto Tyylimylly.