YRITYSUUTISET. Turun Länsikeskuksen Länsi1 eli entinen Kodin Ykkösen talo saa loppuvuodesta toisen vuokralaisensa, kun kuntosali GoGo Express avaa ovensa.

Länsikeskuksen salista tulee iso, yli 1200 neliön sali, jossa on yli 150 harjoittelupaikkaa. Sali on GoGo Expressien tapaan pelkistetty omatoimisali, jossa on isot ja avarat tilat treenata laadukkailla välineillä. Ryhmäliikuntaa ei ole tarjolla, kertoo Länsikeskuksen salia luotsaava Camilla Näsman.

GoGo Express on suomalainen kuntosali, jossa on aina asiantuntevaa henkilökuntaa paikalla. Sali tarjoaa myös kuntosaliohjausta ja PT-palveluja. Lisäksi löytyy kahvio sekä myyntipiste lisäravinteille ja välineille.

GoGo Expressin asiakkaiksi ovat tervetulleita kaikki iästä, sukupuolesta ja pohjakunnosta riippumatta.

Mielestäni ainakin Skanssin salilla on ollut parasta se, että sinne uskaltaa tulla ihan kaikki. Ei siis tarvitse olla mikään huippu-urheilija tai kehonrakennuksen ammattilainen treenatakseen meillä, vaikka toki heitäkin asiakaskunnasta jokunen löytyy. Edullinen hinta mahdollistaa treenaamisen kaikille. Kuntosaliohjauksen avulla myös vasta-alkajat pääsevät hommaan kiinni, Näsman lupaa.

Turun itäistä puolta GoGo Express palvelee jo Skanssin toimipisteensä kautta. Länsikeskuksen salin avautumisen myötä heidän tarkoituksenaan on tavoittaa myös Länsi-Turun ja Raision asiakkaat. Samalla kortilla voi käyttää molempia saleja.

Länsikeskus tuntuu olevan heräämässä eloon pitkän hiljaisen jakson jälkeen. Sijainti uudelle salille on hyvä myös liikenneyhteyksien puolesta, uumoilee Näsman.

Näsmanin lisäksi salilla tulee työskentelemään toinenkin kokopäiväinen työntekijä ja lisäksi pari osa-aikaista. Salille tulee oma sisäänkäynti rakennuksen Prisman puoleiseen päätyyn.

Tällä hetkellä Länsi1 on vielä remontoitavana. Kesäkuussa ovensa avasi LVI-Työ Iso-Kouvola ja GoGo Expressin avauksen jälkeen seuraava tavoite on saada rakennuksen alakerta ainakin osittain asuki jouluksi.

Kovasti laitamme nyt paikkoja uuteen uskoon pihasta lähtien. Kuukausi kun vielä touhutaan, niin kauppakeskus alkaa olla aika hyvällä mallilla. Avajaispäivää emme ole vielä päättäneet. Neuvottelut on käynnissä suurimman kumppanin osalta. Siksi emme ole lyöneet sopimuksia lukkoon vielä pienempien vuokralaisten kanssa, kommentoi Pasi Tenho Länsi1:stä.

Janica Vilen