Influenssarokotukset 18.10.–11.11. ajanvarauksella Raisiossa

RAISIO. Influenssarokotukset annetaan Raisiossa tänä vuonna 18.10.–11.11. Rokotteen saavat maksutta 65 vuotta täyttäneet, 6–35 kuukauden ikäiset lapset, raskaana olevat naiset, sairautensa tai hoitonsa vuoksi riskiryhmiin kuuluvat ja vakavalle influenssalle alttiiden henkilöiden lähipiiri. Muutkin saavat rokotuksen pyytämällä terveyskeskuksesta rokotereseptin ja hankkimalla rokotteen itse.

Riskiryhmiin kuuluvien työikäisten ja yli 65-vuotaiiden influenssarokotukset annetaan Raision terveyskeskuksessa (Sairaalakatu 5). Aika rokotukseen varataan arkisin klo 11–15 oman alueen ajanvarausnumerosta.

Myös itse rokotteen hankkivien tulee varata rokoteaika terveyskeskuksesta. Ajanvarauksen yhteydessä tulee pyytää myös rokoteresepti.

Raskaana olevien, lasten, koululaisten ja opiskelijoiden influenssarokotuksiin varataan aika omalta terveydenhoitajalta.