Gatorade Center vihittiin käyttöön juhlallisissa tunnelmissa

TPS esitteli 16.9. uusitun hallinsa ja uuden maskottinsa Jore-karhun.

JÄÄKIEKKO. Uusittu Turkuhalli uudella nimellään Gatorade Center esiteltiin kiekkokansalle perjantaina 16. syyskuuta. Avausottelussa TPS voitti Kärpät maalein 3–2. Avausottelussa päästiin nauttimaan uusitusta äänentoistosta, tutustumaan uusiin ravintoiloihin ja TPS:n uuteen maskottiin Jore-karhuun.

Jore-karhu on 6-vuotias suomalainen ruskeakarhu, joka syntynyt hunajaisena keväänä 2010, jolloin TPS viimeksi voitti SM-kultaa. Joren vanhemmat ovat lähtöisin Venäjältä ja maineikkaan Moskovan suuren sirkuksen esiintyjiä molemmat, TPS esitteli karhuaan ennen ottelun alkua.

Jore-karhu on saanut nimensä Hannu Jortikalta, joka valmensi Tepsille kuusi Suomen mestaruutta 1990- ja 2000-luvuilla.

Ennen ottelun alkua jäällä nähtiin myös kaikki pelaajat, joiden pelinumerot on jäädytetty hallissa: #3 Timo Nummelin, #8 Juhani Wahlsten, #16 Rauli Tammelin ja #23 Hannu Virta.

Lätkää ja ruokaa samassa paketissa

Antti Järvinen, Joni Harjasvuo ja Miika Hänninen nauttivat ottelusta uudessa katsomoravintolassa.
Antti Järvinen, Joni Harjasvuo ja Miika Hänninen nauttivat ottelusta uudessa katsomoravintolassa.

Yksi suurimmista uudistuksista Gatorade Centerillä on katsomoravintola, josta pystyy seuraamaan ottelua maittavan ruuan parissa.

Kaarinalainen Joni Harjasvuo sekä turkulaiset Antti Järvinen ja Miika Hänninen katsoivat avausottelua ravintolasta.

Harjasvuo on käynyt 10-vuotiaasta asti Tepsin peleissä ja halli on tullut vuosien saatossa tutuksi. Uudesta ravintolasta hän on erityisen mielissään.

Tämä on ihan mieletön. Kun olen tällainen tekniikan mies, niin nautin siitä, kun voin tästä näytöltä tilata ruokaa ja juomaa, hän kommentoi viitaten pöydissä oleviin kosketusnäyttöihin, joiden kautta tilaukset menevät tarjoilijoille.

Ylivoimaisesti paras jääkiekkokokemus tähän mennessä, miehet tiivistävät.

Yleisesti hallista he kiittelivät äänentoista ja valaistusta.

Panostusta lapsiperheisiin

Lasten toiminnasta vastaa Timo Tanskanen.
Lasten toiminnasta vastaa Timo Tanskanen.

Jäähalliin on avattu myös uusi lasten maailma, jossa on mönkimisluola, voimistelualue, kiipeilyseinä, reaktionopeuspeli ja pieni kaukalo. Ensimmäiset 300 neliötä valmistui avajaisiksi ja saman verran tilaa on tulossa vielä lisää. Uudelle puolelle tulee lisää voimistelutilaa, liukumäkiä ja oma alue 0–3-vuotiaille.

Lasten toiminnasta vastaa Timo Tanskanen ja ottelusta riippuen 4–8 työntekijää.

Alue on tarkoitettu 0–7-vuotiaille, mutta emme me kiellä vanhempia lapsia tulemasta, jos he tulevat vaikka pikkusisarusten seurassa. Lapsia mahtuu kerrallaan 50–70. Avaamme tuntia ennen pelin alkua ja alamme sulkea kolmannen erän puolivälissä. Lapset saa jättää erän ajaksi leikkimään, mutta vaippoja täällä ei vaihdeta, Tanskanen kertoo.

Nordea tarjoaa koko kauden ajan sisäänpääsyn lasten maailmaan lapsille ja kahvit aikuisille.

TPS:n fanit ottivat pelaajat vastaan raikuvin aplodein.
TPS:n fanit ottivat pelaajat vastaan raikuvin aplodein.

Janica Vilen