Uuteen kotimaiseen elokuvaan etsitään avustajia Turun seudulta

LÄNSI-TURKU. Elokuvayhtiö Aamun tuottama ja Hannaleena Haurun ohjaama elokuva Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset kuvataan Turun seudulla. Kuvaukset aloitetaan 18. elokuuta Naantalissa. Länsi-Turussa kuvataan 26.–27. elokuuta ja nyt kuvauksiin etsitään avustajia Turun seudulta.

Kuvaukset, joissa avustajia tarvitaan, järjestetään Turku-hallissa. Luvassa on liekinheitintaistelua ja jäällä ajavia moottoripyöriä.

Haussa on kaikenikäisiä avustajia. Voit osallistua kumpanakin tai vain toisena päivänä. Avustajat saavat pienen palkkion osallistumisestaan. Aiempaa esiintymiskokemusta ei tarvita, elokuvayhtiö tiedottaa.

Sitovat ilmoittautumiset pyydetään mahdollisimman pian osoitteeseen: camilla@elokuvayhtioaamu.fi otsikolla ”Avustaja/Jäähalli”. Viestissä tulee olla avustamisesta kiinnostuneen nimi, yhteystiedot ja ikä.

Elokuvassa saaristossa asuvat Satu ja hänen paras kaverinsa Heidi ovat mielestään ainoat, jotka enää uskovat aidon, hullun rakkauden olevan mahdollista yhteiskunnassa. Heidän missionaan on pelastaa länsimainen rakkauskäsitys. Kun Heidi sekoaa jääkiekkoilija Lauri Mäntyvaaraan kaatumalla tämän tuuheiden silmäripsien aiheuttaman tuulahduksen voimasta kumoon, Satun on myönnettävä, että Heidin tunteet ovat aitoja, vaikka homma näyttääkin äkkiseltään hormonisekoilulta. Satu lupaa tehdä kaikkensa, jottei mikään tai kukaan tule Heidin ja Laurin romanssin väliin.

Elokuvayhtiö Aamun edellinen pitkä elokuva Hymyilevä mies voitti Cannesissa toukokuussa.