Naantalissa esitellään käytettyjä veneitä 2.–4. syyskuuta

TAPAHTUMAT. Naantalin vierasvenesataman laiturit täyttyvät jälleen käytetyistä myynnissä olevista veneistä, kun Naantalin Venemessut järjestävät yhdeksättä kertaa Veneet Esillä -tapahtuman. Tapahtuma on ainut käytettyjen veneiden myyntinäyttely Suomessa.

Tämän vuoksi kysyntää alkaa olla enemmän kuin mitä pystymme venepaikkoja tarjoamaan. Uutuutena tarjoamme tänä vuonna mahdollisuutta tuoda pienempiä veneitä myös trailerin päällä esille Naantalin rantaan, kertoo tapahtuman toimitusjohtaja Tuomas Levanto.

Aikaisempien vuosien perusteella Levanto arvelee, että noin joka viides näyttelyvene myydään suoraan tapahtuman aikana ja melkein saman verran veneitä vaihtaa omistajaa syksyn kuluessa Veneet Esillä –tapahtumassa luotujen kontaktien kautta.

Ostajat pystyvät yhdellä kertaa tutustumaan laajaan valikoimaan myynnissä olevia veneitä ja myös koeajot ovat mahdollisia, hän selittää myyntimenestystä.

Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

Veneiden ohella Naantalin Veneet Esillä -tapahtumassa nähdään viikonloppuna myös oheisohjelmaa. Rannassa tulee olemaan erilaisia kokeilumahdollisuuksia ja lauantaina sataman edustalla nähdään vauhdikkaita flyboard-esityksiä. Flyboardin taiturointia Naantaliin tulee esittämään Vadim Nekhaev, joka lähtee syyskuun puolivälissä Flyboardin MM-kisoihin Floridaan Yhdysvaltoihin ainoana suomalaisena.

Tulen esittämään MM-kisoihin suunnittelemiani temppuja. Myös yleisöllä on mahdollisuus kokeilla Flyboard-lautaa. Nykyään pystyn tekemään myös tandem-lentoja, eli kuka tahansa pääsee kokeilemaan kanssani, miltä veden päällä lentäminen tuntuu, Nekhaev kertoo.