Kauppakeskus Myllyyn on avattu autojen All in One -myymälä

”Mielestämme Kia soveltuu erinomaisesti Santanderin uuden All in One -myymälä tuotteeksi. Samalla haluamme vahvistaa toimintaamme Turun seudulla ja kauppakeskus Mylly tarjoaa tähän erinomaiset mahdollisuudet” sanoo Delta Auton toimitusjohtaja Mari Onkamo.

YRITYSUUTISET. Santanderin kolmas All in One -myymälä avattiin viime viikolla Kauppakeskus Myllyssä. Autoliikekumppanina palvelussa toimii Delta Auto Oy.

Uuden All in One -palvelun avulla asiakas voi ostaa uuden auton kiinteällä kuukausierällä. Kuukausierä sisältää polttoainekulut, liikenne- ja kaskovakuutukset, rahoituksen, talvi- ja kesärenkaat, huollot ja korjaukset, sekä rengashotellin, sijaisauton ja sisä- ja ulkopesut huollon yhteydessä.

All in One -myymälöiden kantava ajatus on tehdä auton hankinnasta ja käyttämisestä yhtä yksinkertaista ja helppoa kuin muustakin shoppailusta kauppakeskuksessa.

Turvallisemmin ei autoa voi hankkia. All in One -palvelu on uusi tapa hankkia auto kiinteällä kuukausimaksulla, joka kattaa nyt ensi kerran kaikki autoilun kustannukset, sanoo johtaja Hannu Heliö Santanderilta.

Delta Auto haluaa palvella asiakkaita helposti ja vaivattomasti.

Tästä syystä haluamme olla mukana kehittämässä uuden ajan autokauppaa ja tuoda autot asiakkaiden luo, sinne missä he päivittäin liikkuvat, Delta Auton toimitusjohtaja Mari Onkamo sanoo.

Auto on monelle suuri kuukausittainen menoerä. Menot tasapainottavalle tuotteelle on selkeä tilaus.

Suomalaiset arvioivat useat auton korjauksesta koituvat kustannukset jopa yli puolet halvemmiksi kuin ne oikeasti ovat. Tällä tavalla kuluttaja tietää täsmälleen, mitä autoiluun kuussa kuluu ja säästää hermojaan. Haluamme tehdä auton hankinnan ja käyttämisen mahdollisimman helpoksi. Asiakas ei välttämättä enää itse halua hankkia vakuutuksia, laskea auton jälleenmyyntihintaa saati pohtia, paljonko bensat ja huollot maksavat tai minne voisi varastoida talvirenkaat kesäksi, Heliö linjaa.

Myllyn All in One -myymälä on järjestyksessään kolmas Santanderin autoliikekumppanin kanssa toteuttama myymälä. Heliön mukaan kauppakeskus Itiksessä ja Jumbossa sijaitsevat myymälät ovat olleet menestys.

Asiakkailta saatu palaute on ollut erittäin positiivista ja myyntimäärät ovat ylittäneet odotukset, hän sanoo.

Myymälässä asiakas voi ostaa auton itse myymäläpäätteeltä pankkitunnustensa avulla. Liiketilasta löytyy myytävinä olevien automallien esittelykappaleet sekä kolme päätettä, joilta asiakas itse hoitaa koko kaupan. Tilassa on myös henkilökuntaa neuvomassa asiakkaita.

TSS