NÄYTTELYT. Naantalin Taidehuone on täyttynyt Ivana Helsingin legendaarista mekoista ja tarinoista näiden pohjalla. Mallistojen teemat avautuvat niin kuosien kuin liikkuvan kuvan kautta yleisölle. Vaatteiden lisäksi näyttely esittelee myös Paola Suhosen kuvaamia Ivana Helsinki valokuvia sekä muun muassa mallistojen Time Passes By ja Moomin by Ivana Helsinki fashion filmejä, jotka Paola on kuvannut itse.

Siskokset Paola ja Pirjo Suhonen perustivat Ivana Helsingin vuonna 1998 ja ovat kahdeksantoista vuoden aikana kasvattaneet Ivana Helsingin Paolan taideprojektista muotia, muotoilua, taidetta ja filmiä yhdisteleväksi superbrändiksi.

Myyntinäyttely Love stories, Road trips & Dresses on nähtävillä 7. elokuuta saakka.  Se on ensimmäinen Ivana Helsingin näyttely Naantalissa.

– Naantali on ottanut meidät avosylin vastaan. Sekä kävijät että Taidehuoneen henkilökunta ovat kiitelleet näyttelyämme vuolain sanoin, ja kävijäennätyksiä on rikottu, kertoo Pirjo Suhonen innoissaan.

Värikäs ja kesäinen näyttely on ollut myös lapsiperheiden mieleen. Kauppakin on käynyt.

– Myynnissä on naisten vaatteita ja unisex-vaatteita. Unikeonpäivänä meillä oli myynnissä myös muutamia uniikkeja miesten vaatteita. Parhaiten kauppansa on tehnyt meidän Muumimallisto, jossa on muumikuoseja aikuisten naisten makuun räätälöityinä. Perinteisten printtien sijaan mekot ovat muun muassa pitsiä ja glitteriä. Kaikki on tehty raaka-aineista alkaen vain tätä mallistoa varten, joten asut ovat aidosti uniikkeja, Pirjo Suhonen kertoo.

Toinen myyntimenestys Naantalissa on ollut kukkakuosi Herbario.

– Paola on saanut siihen inspiraation äitimme kouluaikanaan tekemästä kasviosta, johon hän on kerännyt suomalaisia kesäkukkia, kertoo Pirjo Suhonen.

Vaatteiden lisäksi myynnissä on muun muassa saippuaa ja näyttelyesineitä.

Päättymättömät kesäyöt, autiot metsätiet sekä ikuinen seikkailunhimo ovat aina inspiroineet Paola Suhosta. Ivana Helsingin mallistot syntyvät Paolan kokemusten pohjalta ja ovat kaikki hyvin henkilökohtaisia. Ivana Helsinki on täydellinen yhdistelmä skandinaavista raikkautta ja slaavilaista nostalgiaa. Paolan sielunmaisemasta kumpuilevia teoksia ihaillaan laajasti ympäri maailmaa.