Raision seurakunnan Wanhan Pappilan Kesäpäivät ovat taas käynnissä

RAISIO. Meneillään oleva Raision seurakunnan jo perinteinen ja suosittu kesätapahtuma Wanhan Pappilan Kesäpäivät on houkutellut seurakuntatalon puistoon suuren joukon lapsia hoitajineen nauttimaan kesäisistä hetkistä Wanhan Pappilan kauniissa puistossa. Wanhan Pappilan Kesäpäivät jatkuvat 22.6. asti joka arkipäivä klo 9–13.

Kesäpäivien ohjelmaan kuuluu seurakunnan lastenohjaajien järjestämiä laulu-, leikki-, askartelu- ja hartaushetkiä sekä vapaata leikkiä ja oleskelua seurakuntatalon pihan vehreällä puistoalueella. Alueella on lasten leikkipuisto ja runsaasti tilaa leikkiä ja viettää kesäistä piknik-retkeä puiston nurmikolla.

Seurakunta tarjoaa kahvit, teet ja mehut. Lisäksi jokainen voi tuoda mukanaan mieleisensä piknik-eväät leikkien lomassa nautittaviksi. Pihalla on myös grillausmahdollisuus.

Keskiviikkoisin klo 10 pidetään muun ohjelman lisäksi hartaushetki Pappilan perhetalossa seurakuntatalon alakerrassa.

Kesäpäivien toiminta on suunnattu erityisesti pikkulapsille äidin, isän, isovanhempien tai muun hoitajan kanssa. Tapahtuma on maksuton eikä siihen tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Mukaan voi tulla koko päiväksi tai käydä paikalla vain pistäytymässä omien aikataulujen mukaan.