Onnea alueemme ylioppilaat!

Kuva: Robert Couse-Baker.

Turun Seutusanomat onnittelee ilmestymisalueensa kevään 2016 uusia ylioppilaita!

Kaarinan lukio:
Aalto Jani, Ailanto Susanna, Airikkala Miikka, Alakylä Jimmy, Alander Emmi, Brander Markus, Bäckström Janne, Carpelan Charlotta, Ekholm Anni, Elo Valtteri, Eriksson Sofia, Eronen Oliver, Eskelinen Kimmo, Haapanen Nea, Helle Riku, Hirvo Nici, Holmberg Nana, Hukka Julia, Hurula Kiira, Hyvärinen Andreas, Isomoisio Jaakko, Jaakkola Oona, Järvinen Erika, Järvinen Joonatan, Kallio Niclas, Karjalainen Tapio, Karttunen Emma, Keski-Saari Anni, Keski-Saari Enni, Koivisto Riku, Koivunen Sofia, Kontturi Nea, Kotka Markus, Kovalainen Aino, Kuiko Lauri, Kunnas Noora, Kärpijoki Mira, Laakkonen Marika, Laaksonen Noora, Laaksonen Rasmus, Laaksonen Vinski, Lahdenperä Julius, Lahtinen Riku, Lahtonen Kaisa, Laurila Mikke, Lehmus Anniina, Lehti Susanne, Lehtinen Taneli, Lehtonen Venla, Lindqvist Katariina, Lindroos Julia, Lindroos Lassi, Manninen Melissa, Markki Mia, Mbare Maxwell, Meriläinen Eveliina, Mikkola Niko, Muuriaisniemi Sami, Myllylä Antti, Mäkelä Aleksi, Mäki Milja, Mäkikangas Jussi, Mäkinen Oskari, Mäkinen Santeri, Nguyen Anton, Nguyen Emilia, Nummila Sami, Nyholm Sini, Pasanen Eeva, Peippo Krista, Penttinen Alisa; Phan Ngoc Yen, Pihlava Juuso, Pirttikangas Evita, Pitkänen Ida, Ratia Severi, Rebonen Valeria, Rintala Riikka, Ristikankare Joni, Ruusunen Antton, Ruusunen Robert, Saarela Miska, Saarinen Camilla, Salakari Kirsi-Maria, Salmenoja Eero, Salo Minttu, Salonen Heidi, Sibakov Samuel, Solasvuo Sara, Soon Miikka, Sundholm Oskar, Särvä Sonja, Timonen Emmi, Tirkkonen Annika, Tuominen Heidi, Tuominen Lari, Turakainen Teemu, Turve Noora, Tähkäpää Pauliina, Vahtera Sonja, Viitanen Julia, Viloma Varpu, Virolainen Elina, Virta Tessa, Vuola Valtteri, Vuorinen Anniina, Wasenius Ann-Sofie, Yli-Talonen Tino, Ylilehto Marja, Ylä-Poikelus Niko

Kaarinan lukion aikuislinjalta valmistui 8 ylioppilasta, joista yksi ei halua nimeään julkisuuteen:
Huovinen Risto, Järäinen Aleksi (Kaksoistutkinto), Kantola Roni, Lindholm Mici, Palosaari Jenny, Sadeghi Annahita, Seivästö Samu

Liedon lukio:
Aaltonen Miikka, Abucar Shukri, Ahmed Hamze, Al Bahrani Anmar, Alikirri Miika, Eskola Arttu, Haapalainen Tuomas, Haaranen Miska, Heikkilä Heini, Hietanen Verneri, Hietaoja Elina, Jylhä-Ollila Milla, Jäntti Tuuli, Kaira Miinaliisa, Kakko Taru, Katajainen Topias, Keihäs Keijo, Keskinen Anni, Keskitalo Jere, Korhonen Meri-Tuulia, Korpelainen Matias, Kotiranta Aino-Lotta, Kumlander Elina, Kuru Ida, Kuukasjärvi Laura, Käpylä Karoliina, Lahtinen Mikael, Laivoranta Lauri (Kaksoistutkinto), Lappalainen Valtteri, Leinonen Einari, Leinonen Justus, Lindgren Teemu, Lindström Nea, Niemi Essi, Nissinen Satu, Nurmi Johanna, Nurmi Monica, Ojala Sonja, Pasonen Matias, Peltola Tatu, Päivärinta Ville, Rashidi Darya, Romppanen Essi, Saarnilehto Joonatan, Salmi Otto, Salo Kristiina, Salo Matias (kaksoistutkinto), Sivén Elina, Sundman Robert, Suominen Lauri, Tanhuanpää Maria, Tiensuu Janika, Tihleman Leena, Varjonen Alisa, Visa Nea, Vo Thuy, Vuorinen Aurora, Vuorinen Jerry, Wallin Gabriella, Ylitalo Miia, Ylönen Veli-Matti

Mynämäen lukio:
Aaltonen Matias,Aaltonen Niko, Antola Viljami, Glad Valtteri, Haloila Elsa, Heikkinen Tommi, Hiivola Jenna, Hirvonen Julius, Hirvonen Tilma, Honkala Matias, Hurme Paula, Huukkala Ria, Hynnä Teemu, Iso-Kouvola Ada, Isotalo Heikki, Kaitanen Milka, Kallio Valtteri, Kallio Vilma, Kanervo Ville, Kaskinen Aleksi, Kurki Juho, Kääriä Laura, Kössi Jani, Laaksonen Iiro, Lapila Jimi, Larinen Neea, Lassila Juho, Lidman Niko, Loponen Henna, Malinen Roope, Marttila Tuomas, Mettala Aarni, Mikkola Jonna, Mäkelä Rosanna, Mäkelä Ville-Veikko, Niemi Suvi, Nieminen Olavi, Nikkari Matias, Nurmi Artturi, Palomäki Lotta, Pastila Arieli, Peltoniemi Joona, Rauhala Felicia, Rekola Sofia, Saarinen Camilla, Sainio Tero, Salminen Aino, Salonen Sanniina, Talja Saku, Taskinen Anitra, Tokoi Jenny, Virtanen Alina

Naantalin lukio (2 opiskelijaa ei halua nimeään julkisuuteen):
Aaltonen Anna-Sofia, Akkanen Reeta, Alander Heidi-Maria, Aro Mikko, Elomäki Otto, Erämaja Pihla, Eskola Isa, Fredriksson Saga, Haavisto Simo, Hartikainen Albert, Hassler Robin, Haveri Mikko, Heikkilä Anna, Heikkinen Tuukka, Heinonen Sonja, Helkkula Verner, Hemminki Sara, Herne Iida, Herrala Saara, Huhtala Rene, Hyvärinen Annika, Häkkinen Maria, Impilä Oliver, Iso-Kouvola Ville, Junttila Niko, Jussila Milla, Jäppilä Jimi, Järvinen Janna, Kankare Kim, Karppinen Birgit, Kattainen Essi, Kavanti Iiris, Kekki Liina, Keskimäki Sanne, Kiviluoto Laura, Kopiloff Kaarlo, Koskinen Emilia, Koskinen Oona, Kurkela Matilda, Kuusela Trine, Laaksonen Nikolas, Laatu Ronja, Laine Joni, Laine Konsta, Laine Marianne, Laine Saara, Laivo Sanni, Lamminen Janne, Lautanala Niklas, Lehmuskoski Ronja, Lehtinen Juho, Lehto Elsa, Leino Emma, Leppiniemi Anna, Lohikoski Emil, Lundén Matias, Lähteenmäki Karoliina, Malin Silja, Mattsson Erik, Merinen Tuuli, Merla Patrik, Miettinen Riina, Minkkinen Saana, Mäkelä Liisa, Nordberg Henri, Nurmi Tiia, Nygren Fanny-Lotta, Nyrhinen Nino, Paananen Mikko, Paavola Aleksi, Peiponen Ida, Pelkonen Jan, Peltonen Laura, Puisto Jaakko, Putkonen Ruut, Randell Roosa, Rastas Aino, Riekkinen Joonas, Saarinen Anni, Saarinen Artturi, Saarinen Oskari, Saarinen Tia, Sirmola Roosa, Ståhle Emilia, Sukoinen Mikael, Sula Henna-Maria, Suojanen Jaakko, Tanila Tilja, Tommila Miika, Uusikorpi Emilia, Vahtera Mirka, Vastamäki Juuso, Vatanen Iina, Vehmaa Milla. Virtanen Santeri, Wahlsten Sakari, Åhlman Kia

Nousiaisten lukio:
Antola Anna, Aulio Alli, Aulio Essi, Axberg Riku, Haarala Veera, Hakala Jussi-Pekka, Harju Roosa, Helminen Milla, Hirvi Jenna, Iisalo Vili, Inkinen Elizabeth, Kajala Jonne, Ketola Pauli, Kulju Ania, Kuusi Joonas, Laaksonen Nora, Lindberg Werneri, Mantila Veikko, Mäkelä Jaakko, Mäkinen Roope, Mäkinen Valto, Nissilä Hanna, Palomäki Jenni, Pelto Sampo, Penttinen Kiia, Porkola Santeri, Pulkkinen Esa, Puola Santeri, Rantala Eero, Rantasalo Eemeli, Rasimus Santeri, Saari Anni, Saarinen Vera, Salo Severi, Seppä Henri, Suojanen Stella, Suotunen Sanni, Susi Jesper, Suvanto Milla-Maj, Suvila Laura, Taimela Teija, Taka-Anttila, Vili Takkinen, Samu Tolonen, Tobias Torniainen, Evert Tuijula, Michel Tuomisto, Tiija Urpo, Teemu Vahtera, Viivi Vetikko, Melina Vuokko, Teemu Waher, Ville Wink Edith, Ylikoski Jarkko, Äähälä Jukka, Österholm Emil

Paimion lukio:
Ali-Alha Milvi, Armanto Meira, Atrava Atte, Halkosaari Henri, Heikonen Anni, Hentula Arttu, Hernandez Emily, Hietaranta Joel, Hooker Zoraya, Huhtala Fanni, Hukkinen Nora, Hyvönen Tuuli, Jokinen Iia, Kallinen Aarne, Kallio Kasperi, Kavander Helmiina, Kirsi Joonas, Koskinen Essi, Kostiainen Katriina (Kaksoistutkinto), Kunnala Tuomas, Kössi Pinja, Laaksonen Petteri, Laaksonen Tuike, Laine Sami, Launto Katariina, Lehtinen Juuli, Lehtiranta Kasimir, Lehto Ella, Leino Juuso, Liikkanen Lassi, Liipola Matti, Litokorpi Iida, Lähde Helena, Muuriaisniemi Riku, Mäkitalo Emma, Nieminen Eero, Niskala Emmi, Närvä Jessica, Palmgren Oskari, Partanen Karoliina, Peippo Matias, Peltola Anssi, Poikonen Wille-Veikko, Puska Oskari, Päivänsäde Sami, Rantala Aleksi, Rauhala Nelli, Saari Sanni, Salmi Janne, Salminen Jasmiina, Salminen Samu, Sillanpää Casper, Soini Sampo, Suomi Topias, Suominen Can, Säilä Lotta, Söderberg Eemil, Tanninen Nella, Tuokkola Jesse, Ugur Yasemin, Vainio Johanna, Vesalainen Riia, Viirlas Lotta, Viljanen Julia, Virtanen Milja, Virtanen Vilma, Vornanen Kaisa

Paraisten lukio:
Alvarez Tomas, Donner Riku, Fagerholm Annika, Filatoff Erkka, Heinonen Aaro, Heinonen Ilari, Ingelius Henna, Jaanson Sandra, Karlsson Alex, Kopperoinen Alma, Korvenala Emma, Lanne Laura, Merisaari Milla, Mäntyniemi Santeri, Penttinen Lauri, Pihlaja Nea, Pitkäaho Simo, Puumalainen Salla, Robertsson Lina, Tschernij Jiri, Tulla Ilona, Vasama Sanni

Pargas svenska gymnasium:
Anckar Alexandra, Barkar Joel, Björkqvist Jelka, Bredenberg Cecilia, Bredenberg Petter, Dahlström Emil, Drugg Eleonora, Eklund Annika, Eklund Daniel, Eklund Dennis, Elgabsi Dana, Engdal Albin, Englund Sabina, Enkvist Elin, Enqvist Emil, Fagerlund Sebastian, Gröning Anna, Gustafsson Sofie, Helenius Henrik, Holmberg Emil, Husain Hajat, Höglund Rasmus, Juslin Sven, Karlsson Elin, Karlsson Jonathan, Lindblom Malin, Nygrén Rebecca, Katainen Casper, Lehtinen Jonas, Lindgård Emma, Lindqvist Linnéa, Lindqvist Viktor, Lindroos Ellinor, Lindroos Kasper, Lujanen Essi, Lundén Benjamin, Lundström Max, Merne Alexander, Mörn Hulda, Nurminen Tuure, Randström Simon, Rapo Vilhelm, Ristimäki Anton, Rosenblad Marcus, Shafranov Rebecca, Sirén Charlotte, Sonntag Felix, Sui Jasmin, Sumelius Petter, Sundblom Madeleine, Wenström Mariel, Wiik Amanda, Zetter Max, Zevenhoven Liza, Östdahl Janina, Österholm Janette, Österlund Rens. Kombi-examen (Axxell Yrkesinstitut): Eriksson Jim, Heikkilä Jenny, Laurén Wiktoria, Pallin Paul. Kombi-examen (Åbo Yrkesinstitut): Henriksson Kira

Raision lukio:
Alatalo Julianna, Ali Khaliif Ikraan, Allen Natalie, Dahlén Veera, Enberg Tero, Hagner Ella, Hakala Akseli, Hakala Arttu, Halonen Eve, Halonen Joel, Harju Harri, Harju Tuomas, Hasu Joonas, Heikkilä Lauri, Heininen Erika, Heino Roosa, Heinonen Julia, Helenius Matias,, Hietanen Leevi, Hietanen Sara, Hirsimäki Lotta, Hirvonen Pauli, Hongisto Iiris, Hovinen Nelli, Härkönen Jenna, Jortikka Jemina (Kaksoistutkinto), Junnila Karri, Juslin Tuomo, Järvinen Jenni, Kaivaara Jenna, Kallio Jenny, Kallio Kia, Kalliovaara Juuso, Kankare Juuso, Karjalainen VesaMatti, Kaskinen Benja, Keskitalo Samuli, Kettunen Eemil, Kiltti Saara, Kinnunen Enni, Kipinoinen Essi, Kiviniemi Niklas, Kokkonen Sofia (Kaksoistutkinto), Korhonen Joonas, Koski Niko, Kujala Eemeli, Laaksonen Alice (Kaksoistutkinto), Lahti Meri, Laine IidaMaria, Laine MariAnna, Laitinen Anni, Laitinen Essi, Laitinen Heta, Laulumaa Nana, Lehto Akseli, Lehto Jimi, Lehtola Jonna, Lehtonen Jessica, Lehtonen Matias, Lehtonen Thea, Lepistö Juuso, Leppänen Krister, Ljung Claudia, LuomaKeturi Noora, Luomanen Lassi, Miesvirta Meri (Kaksoistutkinto), Mikkola Janne, Mikkonen Iida, Moulani Jilan, Myntt Nora, Mäkiaho Kristiina, Mäkilä Matias, Mäntysalo Miisa (Kaksoistutkinto), Niemi Tuomas, Nilsson Meri, Nordman Nana, Nurmela Tatu (Kaksoistutkinto), Nurmi Lisa, Oksaranta Emilia, Ollikainen Niilo, Oravainen Nea (Kaksoistutkinto), Pajunen Jonna, Pekkonen Jasmiina, Piippula Nora, Pitkänen Pauliina, Ranta Iida, Rantakokko VilleVeikko, Rantanen Essi, Rantanen Mikael, Rastas Miro, Rinneranta Jutta (Kaksoistutkinto), Ruohola Eero, Ruohonen Tomi, Rusanen Markus, Saarinen Jani, Saha Venla, Salmi RosaMaria, Salminen Sonja, Salonen Anni, Salonen Emmi, Salonen Lauri, Savola Miro, Schuurman Joonas, Seppälä Jonna, Sirkiä Linda, Sukari Atte, Sundberg Atte, Suomala Amanda, Suominen Mikko, Susi Elli, Tamssi Amanda, Tigerstedt Elias, Toivanen Essi, Toivonen Elina, Toivonen IdaSofia, Uusitalo Otto, Vahala Patrik, Vahtera Essi, Vainio Petri (Kaksoistutkinto), Valtonen Matias, Vappula Iida (Kaksoistutkinto), Varjonen Elina, Verhola Samu, Vesala Lauri, Vihersaari Heidi, Vilander Ville, Virtanen Janina, Välimäki Ella, Wistbacka Arttu, Österman Mikko

Suomen kristillisen yhteiskoulun lukio, Piikkiö:
Forsman Fia, Hansson Viljami, Häkkinen Jasmin, Hämäläinen Johanna, Kauppi Anriika, Kopponen Maria, Kulmanen Janita, Leppäaho Anniina, Leppälä Vilhelm, Nieminen Essi, Nykänen Liisa, Nylund Tero, Pajunen Senja, Palomäki Joona, Palviainen Erika, Perho Jake, Shelby Ellen, Soini Esko, Soosaar Sandor

Turun normaalikoulu, Varissuo:
Aaltola Ossi (kaksoistutkinto), Aikola Tapio, Al Take Bidur, Ala-Juusela Elina, Al-Hilli Rowaid, Al-Rammahi Jasmin, Amiri Vian, Andersson Matleena, Back Milla, Dzebo Dzejla, Gallagher Sara, Hannula Nette, Hasani Eliona, Hukkila Emma, Kadrolli Robin, Kairas Mikko, Kalaja Viivi, Kalistratov Oleg, Khalkhasspoor Zanko, Khasrawi Ramyar, Konsell Rasmus, Kosonen Lauri, Lahtinen Oona, Laine Veera, Lehtinen Jenni, Lindström Oona (kaksoistutkinto), Murto Milja, Mustafa Arlinda, Niemi Nora, Nurmi Henriikka, Pakkanen Katriina, Palani Zuhur, Pikaloff Ville, Pllana Majlinda, Rauma Joel, Remes Sylvia, Romanov Artjom, Rouvinen Oona, Saari Samu, Saarinen Maiju (kaksoistutkinto), Salonen Vilhelmi, Savimäki Sakari, Savioja Juuso, Selovuo Nea, Singh Pravendra, Sipola Antti, Suominen Anna, Suovanen Touko, Tewelde Habte Tomas, Tirkkonen Jussi, Tran Thanh Tinh ”Sin”, Tättäläinen Samuli, Virta Marcus, Virtanen Oskari, Vujici Samir, Väänänen Lotta, Ylenius Cia