Naantalilaiselle J & T Pajuselle kuljetusalan valtakunnallinen tunnustus

Naantalilaiset Sallamari ja Mikko Pajunen sekä Eeva ja Timo Pajunen Vuoden 2016 SKAL Kuljetusyritys -palkintoineen. Kuva: Ragip Önsoy.

NAANTALI. Vuoden 2016 SKAL Kuljetusyrityksenä palkittiin 11.6. Kuljetusliike J & T Pajunen Oy Naantalista. Palkinnon on jakanut vuodesta 1989 alkaen Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n valintalautakunta.

Kuljetusliike J & T Pajusen toiminnan peruspilareina ovat lokakuljetukset imukalustolla, maa-ainesten kasettikuljetukset ja vaihtolavatoiminta. Viemärihuoltopalvelu toimii 24/7-periaatteella. Lisäksi J & T Pajunen tarjoaa ratkaisuja mm. saastuneiden maa-alueiden puhdistukseen, verkostojen tyhjennyksiin ja allasvesien vaihtoon. Yhteistyö ympäristöviranomaisten kanssa on läheistä, ja laaja asiakaskunta auttaa tasapainottamaan kysynnän vaihteluita.

– Asiakaskuntamme koostuu on niin teollisista ja kunnallisista kuin yksityisistäkin toimijoista. Lähtökohtanamme onkin vastata asiakkaille aina ”onnistuu!”. Yhteistyötä tehdään tiiviisti muiden alan yrittäjien kanssa: Jos omaa osaamista tai kalustoa ei löydy, toteutamme ratkaisun verkoston avulla, kuljetusyrittäjä Mikko Pajunen sanoo.

Kuljetusyrittäjyyttä kolmannessa polvessa edustavan J & T Pajusen edellinen yrittäjäpolvikin on tyytyväinen saavutettuihin tunnustuksiin.

– Hienoltahan tämä tuntuu. Vuoden SKAL Kuljetusyritys -palkinto on sen verran ainutlaatuinen huomionosoitus, että toista kertaa sitä tuskin enää saa, toteavat Mikon vanhemmat Eeva ja Timo Pajunen hymyillen.

Seuraavaksi J & T Pajunen asettaa tähtäimensä muun muassa sähköisiin liiketoimintaratkaisuihin.

– Yritykseen vaiheittain mukaan tuleva Sallamari-vaimoni ottaa kehitystyön vastuulleen. Hän alkaa ajaa sisään uusia digiratkaisuja ajojärjestelyihin, laskutukseen sekä muihin liiketoimintoihin, Mikko Pajunen kertoo.

Katariina Mäkinen-Önsoy