Laakkosen toimitusjohtajaksi Tero Panhelainen

YRITYSUUTISET. Autotalo Laakkonen Oy:n ja Veljekset Laakkonen Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Näiden Kauppahuone Laakkonen -konserniin kuuluvien autoyhtiöiden toimitusjohtajana vuoden 2010 alusta alkaen toiminut Timo Yli-Salomäki jättää tehtävänsä kesäkuun lopussa ja siirtyy elokuussa toisen työnantajan palvelukseen.

Uutena toimitusjohtajana 1.7.2016 aloittaa yhtiöiden nykyinen liiketoimintajohtaja Tero Panhelainen.

– Laakkosen autokauppa on aina perustunut pitkäkestoisiin ja hyviin asiakas- ja päämiessuhteisiin sekä yrittäjähenkiseen henkilökuntaan. Uskon, että tältä perustalta meillä on erinomaiset mahdollisuudet lähteä rakentamaan myös tulevaa. Asiakkaan näkökulmasta autoasioiden hoidon tulee olla nopeaa ja helppoa, asiakkaan valitsemasta palvelukanavasta riippumatta. Lisäksi valikoimastamme tulee löytyä tuotteet ja palvelut asiakkaidemme tarpeisiin niin tänä päivänä kuin huomennakin. Iso ja kerrassaan mielenkiintoinen haaste tämä on, toteaa Tero Panhelainen.

Hallituksen puheenjohtaja Yrjö Laakkonen kiittää Timo Yli-Salomäkeä hänen panostuksestaan Laakkosen autoliiketoiminnan kehittämisessä. 55 vuotta suomalaisen autokaupan eturivissä toiminut Laakkonen-konserni toimii 16 kaupungissa ympäri Suomen. Konsernin liikevaihto on noin 0,6 miljardia euroa. työntekijöitäkin on 1100.