K-market Tasala saa uuden kauppiaan heinäkuussa

K-market Tasalan uusi kauppias Jussi Hyvätti ei pelkää haasteita.

RAISIO. K-market Tasala Raision keskustassa siirtyy heinäkuussa turkulaisen kauppatieteiden maisterin Jussi Hyvätin (s.1986) johdettavaksi. Uusi kauppias pitää tulevaa liiketilaansa sekä potentiaalisena että haastavana.

– Kaupalla on hyvä ja vilkas sijainti sekä isot tilat. Keskustan remontti on juuri valmistunut, mikä on myös positiivinen asia. Haasteita taas luo se, että ympärillä on paljon muita kauppoja, pohtii Hyvätti.

Kauppaan ei ole uuden kauppiaan myötä tulossa isompia remontteja, mutta sisustamista ja somistamista tehdään jo kesällä. Tulossa on kauppiaan sanoin torimaista meininkiä. Lisäksi valikoima tulee laajenemaan ja monipuolistumaan huomattavasti.

– Haluan lisätä valikoimaan hieman nykyaikaa tuomalla esimerkiksi vegetuotteita. Suunnitelmissa on myös lämmin lounas ja itse tehdyt smoothiet, kertoo Hyvätti.

Kaikki K-market Tasalan nykyiset seitsemän työntekijää jatkavat töitään uuden kauppiaan palveluksessa.

Hyvätti valmistui vuonna 2013 ja on siitä asti ollut töissä ja kauppiasvalmennuksessa Turussa Kupittaan K-citymarketissa. Jo ennen valmistumistaan hän työskenteli pitkään eri kaupoissa.

Raisio on hänelle tuttu paikka entuudestaan, sillä hän on kasvanut aivan Turun ja Raision rajalla.

Janica Vilen