Aurinko Golfin nuorten kisoissa 78 osallistujaa

Poikien voittaja Eetu Isometsä puttaamassa.

GOLF. Naantalin Aurinko Golfissa pelattiin 14.–15. kesäkuuta huippuluokan junior-golfia Finnair Junior Tourin Major-kilpailun merkeissä. Upeassa kesäsäässä pelatussa kilpailussa oli mukana 18 tyttöä ja 60 poikaa. Tyttöjen puolella voiton vei tasaisesti kaikki kolme kierrosta pelannut Aura Golfin Daniella Barrett yhteistuloksella +3. Toiselle sijalle Aura Golfin Elina Saksa +7 ja kolmanneksi niin ikään Aura Golfin Iida Rissanen +9.

Poikien kisassa voiton vei upean kolmannen kierroksen nousun jälkeen Vihti Golf Clubin Eetu Isometsä +1. Toiseksi sijoittui Master Golf Clubin Roope Lahti +2 ja kolmanneksi Kullo Golf Clubin Alex Hietala +2. Toisen sijan ratkaisi Roope Lahden hyväksi paremmin pelattu kolmas kierros. Roope Lahti pelasi kolmannen kierroksen tulokseen -3, Alex Hietalan pelatessa kolmas kierros tulokseen +5.

Aurinko Golfin omat pelaajat Miro Vesterinen, Simo Haavisto, Eemil Alajärvi ja Ilpo Haavisto eivät päässeet tavoitelluille TOP10 sijoille. Eemil Alajärvi oli parhaana Aurinko Golfin pelaajana sijalla 25.

Finnair Junior Tour (FJT) on Suomen ylin alle 21-vuotiaille kilpapelaajille järjestettävä kilpailukiertue. Kiertue sisältää kauden aikana 14 pelitapahtumaa, joista viisi on 54 reiän FJT Major-kilpailuja. Ikäluokan parhaiden pelaajien haastamisen lisäksi Aurinko Golfissa pelatusta Major-osakilpailusta oli mahdollisuus kerätä maailman amatöörirankingin WAGR-pisteitä (World Amateur Golf Ranking).

TSS