Vetoja, juoksutekniikkaharjoituksia tai vain rauhallinen maastolenkki. Porukassa tehden kaikki treenit sujuvat eikä kenenkään tarvitse tehdä vain itsekseen.

JUOKSU. Raisiolaisen uuden Team RAJUn juoksuporukkaan kuuluu monen ikäisiä ja tasoisia juoksijoita ja porukassa kaikki kannustavat toisiaan. Ryhmässä on paljon konkareita, jotka neuvovat ja opastavat aloittelevaa juoksijaa tai vaihtavat ajatuksia toisen kokeneen juoksijan kanssa. Ryhmän hieno yhteishenki näkyy niin treeneissä kuin kisoissakin. Ryhmästä saavat kaikki mukavasti tsemppiä omaan tekemiseensä.

Team RAJU on tuore raisiolainen aikuisille suunnattu Fitness-juoksuseura, joka järjestää viikoittaista yhteisjuoksua sekä myös yleisiä juoksutapahtumia. Viiden juoksutapahtuman Running Challenge -sarja starttaa 21.5 Raisiossa Kerttulan liikuntakeskuksella. Tapahtumiin voi ilmoittautua paikan päällä. Lisätietoa tapahtumista löydät esimerkiksi juoksufiilis.fi -sivustolta.

Team RAJU juoksee aina maanantaisin ja vaihtelevasti viikonloppuisin. Ryhmässä on kuntoilijoita, mutta myös paljon aktiivisia kisailijoita, jotka osallistuvat eri matkoille juoksutapahtumissa. Kisoissa ja hölkissä näkyykin paljon pinkkejä ja sinisiä edustusasuja. Ryhmään ovat kaikki tervetulleita.

Juha Orte