Interin pelaajat innostivat lapsia lähiöpelitapahtumassa

Interin Sebastian Mannström (vas.) ja Benjamin Källman pallottelivat lasten kanssa lähiöpelitapahtumassa. Kuva: Riikka Kyläheiko.

VARISSUO. Viime lauantaina 14. toukokuuta kuningaslaji jalkapallo oli keskiössä Pelttarin kentällä. FC Inter Turku ja Akseli Kiinteistöpalvelut järjestivät yhdessä lapsiperheille suunnatun maksuttoman lähiöpelitapahtuman. Sadekaan ei tuntunut haittaavan, sillä Interin pelaajien saapuminen paikalle sai pienet palloilijat unohtamaan sään kaltaiset pikkuseikat. Interin pelaajisto oli edustettuina pienistä junioreista aina edustusjoukkueen tähtiin saakka.

Tapahtuman ohjelmassa oli erilaisia taitotehtäviä, kuten tarkkuuspotkuja, pujottelua ja nopeustutkaa. Nuoret palloilijan alut saivat houkuteltua myös alun perin vain nimikirjoituksia jakamaan saapuneet edustusjoukkueen pelaajatkin kentälle.
FC Interin edustusjoukkue pelaa Veikkausliigassa. Seitsemän ottelun jälkeen joukkue on sarjataulukossa yhdeksäntenä. Sarjaa johtaa IFK Mariehamn.

Kai Saarto