Lottien ja pikkulottien hemmotelupäivää vietettiin sunnuntaina 10.4.

NAANTALI. Iloinen puheensorina täytti jälleen Naantalin kylpylän paviljongin sunnuntaina 10. huhtikuuta, kun Naantalin ja Raision Lotat ja Pikkulotat osallistuivat LC Naantali-Raision järjestämään hemmottelupäivään. Paikallinen Leijonien naisklubi järjesti Lottien ja Pikkulottien hemmottelupäivän jo 14. kerran. Ensimmäinen hemmottelupäivä järjestettiin vuonna 2003 ja silloin oli mukana lähes 100 Lottaa. Rivit ovat vuosien saatossa harvenneet: tänä vuonna paikalla oli 27 Lottaa ja Pikkulottaa.

Klubin presidentti Satu Hemmingin toivotettua juhlan vieraat tervetulleiksi tervehdyksensä juhlaan toivat myös Turun seudun lottaperinneyhdistys ry:n varapuheenjohtaja Airi Nikkilä ja Naantalin seurakunnan seurakuntapastori Annukka Lindberg.

Lounaan lisäksi vieraat ja emännät saivat nauttia Naantalin voimistelijoiden äiti–vauva-ryhmän sekä pienten voimistelijoiden tanssiesityksistä. Rannikon laulumiehet esittivät aurinkoiseen kevätpäivään sopivia lauluja ja laulattivat myös yleisöä.

Juhla oli erittäin lämminhenkinen ja kaikkinainen kiitollisuus puolin ja toisin tuli esille Lottien ja Pikkulottien esittämissä kiitospuheenvuoroissa.

Liisa Uotila