KU 21.4. kirveennummiPALKINTO. Talonrakennusteollisuuden Lounais-Suomen piirin ”Vuoden Mestariksi 2015” valittiin Hartela Oy:n vastaava työnjohtaja Pasi Kirveennummi, joka toimi Kauppakeskus Myllyn laajennuksen (150.000 m3) vastaavana mestarina vuonna 2015.

Rakentamisen aikataulu ja olosuhteet olivat erittäin vaativat kauppakeskuksen ollessa toiminnassa koko ajan. Kirveennummi johti projektia alusta loppuun osaavalla otteella ja hallitsi kokonaisuuden ammattitaitoisesti huomioiden työmaan toiminnassa rakennuttajan, suunnittelijat, viranomaiset ja vielä kauppakeskuksen asiakkaatkin, Talonrakennusteollisuuden Lounais-Suomen piiri perustelee valintaa.

Hän on erittäin pidetty ja ammattitaitoinen, sekä omaa kyvyn esittää asiat selkeästi, rauhallisesti ja asiallisesti. Häntä on arvostettu, koska hän osaa ohjata työmaita siten, että vastuut ja asiat ovat selkeitä kaikille osapuolille, perustelut jatkuvat.

Kirveennummi on kotoisin Turusta ja valmistunut rakennusmestariksi Turun Teknillisestä oppilaitoksesta 1990. Hän on ollut vastaavana mestarina Hartelassa vuodesta 1990. Hän on toiminut Kauppakeskus Skanssin lohkovastaavien esimiehenä sekä Turun Logomon vastaavana mestarina. Yksi näyttävimmistä kohteista hänen urallaan on ollut vuonna 2003 valmistunut Turun Panimonlinnan peruskorjaus- ja muutosprojekti.

Vuosittain myönnettävän huomionosoituksen perusteena ovat rakentamiseen liittyvät merkittävät ansiot. Vuoden Mestari on valittu vuosittain 1982 alkaen.

TSS