Kirjailija, terapeutti Salme Blomster puhujavieraana Ilta Sinulle -tilaisuudessa Raisiossa tänään 20.4.

SEURAKUNTA. Raision seurakuntatalossa tänään 20.4. klo 18 järjestettävä Ilta Sinulle -tilaisuus saa puhujavieraakseen kirjailija Salme Blomsterin, joka on työskennellyt terapeuttina, kouluttajana, luennoitsijana, toimittajana ja kirjailijana. Blomster on pidetty puhuja monissa eri yhteyksissä, ja tällä kertaa hän käsittelee aihetta ”Vapaaksi mielen kahleista ja valheista”. Hän on myös tunnettu Sisäinen lapsi -teemaa käsittelevistä kursseistaan sekä mm. kirjoistaan Luota, luovu ja lennä, Ajattele itsellesi elämä, Musta, valkoinen häpeä sekä Kelpaanko minä?

Ilta sinulle on kaikille avoin illanvietto, jossa käy eri-ikäisiä naisia ja miehiä, ja jonka aikana on mahdollisuus tavata tuttuja ja tutustua muihin paikalla olijoihin. Iltoja järjestetään muutaman kerran vuodessa. Niiden ohjelmaan kuuluu musiikkia, mielenkiintoisia puheenvuoroja, vapaata keskustelua ja yhteinen iltapala.

Illat ovat osa Raision seurakunnan toimintaa, ja niiden ideoinnista, tarjoiluista ym. järjestelyistä vastaa seurakuntalaisista koostuva vapaaehtoistiimi.