BOCCIA. Eläkkeensaajien Keskusliiton Varsinais-Suomen piirin sisäbocciaa vuodesta 2012 hallinnut Piikkiö joutui tänä vuonna tyytymään kolmanteen sijaan, kun Salo pääsi yllättämään kaksoisvoitolla torstaina 10. maaliskuuta Kupittaan urheiluhallilla. Neljänneksi tuli puolestaan Kaarinan joukkue.

– Olemme tyytyväisiä tähänkin suoritukseen, vaikka voittoputki katkesikin. Hävisimme voittajajoukkueelle täpärästi 7–6. Jos se peli olisi päättynyt toisin, olisi voitto ollut meidän, kommentoi Seppo Paimento Piikkiön joukkueesta. Muut pronssijoukkueen pelaajat olivat kapteeni Kalevi Pirttijärvi, Raija Pirttijärvi ja Juho Laakso.

Yhteensä 8. maaliskuuta pidetyissä karsinnoissa pelasi 25 joukkuetta eli 100 pelaajaa. Torstain finaaliin pääsi kymmenen joukkuetta. Piikkiön neljästä joukkueesta finaaliin pääsi tällä kertaa vain yksi.

– Muutamana vuonna olemme saaneet jopa kaksoisvoiton. Tänä vuonna taso kärsi, kun kaksi huippupelaajaa muutti Harjavaltaan ja teimme uudet joukkueet, Paimento selittää.

Seuraavaksi joukkueet kisaavat ulkoboccian piirimestaruudesta elokuussa Kultanummen kentällä.

EKL:n Varsinais-Suomen piirin sisäboccian mestarit vasemmalta oikealle: 1. Salo I, 2. Salo IV, 3. Piikkiö II, 4. Kaarina I.
EKL:n Varsinais-Suomen piirin sisäboccian mestarit vasemmalta oikealle: 1. Salo I, 2. Salo IV, 3. Piikkiö II, 4. Kaarina I.